Kalojen vuosihoroskooppi 2021

Kalojen vuosihoroskooppi 2021: Perhe-elämässä on luvassa suotuisa vuosi. Parisuhteessa olevien kalojen kannattaa opetella osoittamaan rakkautensa selvemmin…

Rakkaus

Sinkkukaloilla on vuonna 2021 aika aloittaa uusi luku rakkaudessa. Jätä epätyydyttävät lyhyet suhteet taaksesi ja opettele arvostamaan itseäsi. Joudut ehkä tekemään hieman työtä oman asenteesi kanssa, mutta se kannattaa. Voit hyvinkin löytää suuren rakkautesi jo ennen kesää.

Parisuhteessa olevien kalojen kannattaa opetella osoittamaan rakkautensa selvemmin. Kaiken kiireen keskellä et välttämättä muista kertoa kumppanillesi tarpeeksi usein kuinka paljon häntä rakastat. Hän ei aina osaa tulkita sinun arkisia tekojasi rakkauden osoituksiksi. Kynttiläillallinen silloin tällöin ei ole ollenkaan hullumpi vaihtoehto, niin yltiöromanttiselta kuin se kuulostaakin.

Perhe

Perhe-elämässä on luvassa suotuisa vuosi. Perheenjäsentäsi pitkään vaivanneet terveydelliset tai muut ongelmat alkavat viimein väistyä, ja se tekee koko perheen elämästä huolettomampaa ja stressittömämpää.

Työ ja ura

Työpaikalla voit joutua tänä vuonna törmäämään kovaan kilpailuun ja kateuteen. Sinun kannattaakin pitää mieluummin matalaa profiilia, eikä paljastaa ideoitasi muille liian aikaisin. Joku toinen saattaa muuten esittää ne ominaan. Anna mieluummin tekojesi puhua puolestaan.

Mielessäsi saattaa pyöriä myös työpaikan vaihtaminen, mutta samalla sinua pelottaa jättää kaikki entinen taakse. Joudut tässäkin asiassa varautumaan kilpailuun, sillä muut haluavat samaa kuin sinä. Sinun täytyy olla askel edellä muita niin taidoissasi kuin toiminnassasi. Tarjoudu työhön jo ennen kuin sitä edes pannaan hakuun.

Raha

Raha-asiasi sujuvat hyvin vuonna 2021, kunhan vain muistat pitää kiinni budjetistasi. Älä tuhlaile liikaa ja muista panna rahaa myös säästöön. Tärkeää on myös maksaa mahdolliset velat pois niin pian kuin mahdollista. Näin vältyt rahavaikeuksilta myös tulevaisuudessa.

Opiskelu

Opiskelevilla kaloilla voi olla vastoinkäymisiä opinnoissaan. Kaikki ei aina suju niin mutkattomasti kuin toivoisit. Sinun ei auta muu kuin kääriä hihasi ja panostaa vieläkin enemmän opintoihisi. Jätä huvit hetkeksi syrjään ja opettele sanomaan ystävillesi määrätietoisesti ei. Kun jaksat vielä jonkin aikaa, saat tavoitteesi saavutettua.

Terveys

Kaloille on luvassa hyvää vointia ja terveyttä. Vastustuskykysikin on kohdillaan kiitos terveellisten elämäntapojesi. Älä kuitenkaan ryhdy laiskottelemaan, sillä terveys ja hyvä kunto eivät ole tulleet ilmaiseksi. Jatka terveellistä elämää, niin voit hyvin jatkossakin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja