Kalojen kesähoroskooppi 2019

Kesälläkään sinä et malta pelkästään lomailla, vaan kypsyttelet päässäsi myös uusia ammatillisia ideoita!

Kalojen kannattaa seurata vaistoaan tänä kesänä, etenkin sydämenasioissa. Kuuntele myös, mitä alitajunnallasi on sinulle kerrottavaa.

Sinkkukalat eivät siitä huolimatta löydä rakkautta kovin helposti. Älä kuitenkaan luovuta, sillä se ei tarkoita, ettet voisi löytää rakkautta ollenkaan. Sinä vain et tyydy mihin tahansa tai kehen tahansa. Eikä sinun pidä tyytyäkään, sillä sinä olet ansainnut niin paljon enemmän. Ennen pitkää löydät kyllä etsimäsi.

Älä yritä väkisin muuttaa toista ihmistä

Kalojen parisuhde vaatii tänä kesänä hieman huomiota. Sinun täytyy asettaa omat tavoitteesi ja odotuksesi tasapainoon kumppanisi tavoitteiden ja odotusten kanssa. Rakastakaa toisianne sellaisina kuin olette, ei sellaisina kuin haluaisitte toistenne ja itsenne olevan. Älä yritä väkisin muuttaa toista ihmistä. Jos jonkun pitää muuttua, niin aloita muutos mieluummin itsestäsi.

Kalat lomamatkalla

Kalat rakastavat matkustamista, sillä heidän voi olla ajoittain vaikea asettua paikoilleen. Sinulle ei sovikaan pelkkä löhölomailu, vaan haluat mennä ja kokea myös lomasi aikana.

Sinä tiedät, ettet aina osaa osoittaa kovin hyvin rakkauttasi. Rakkautensa voi kuitenkin näyttää muutenkin kuin romanttisin sanoin, elein tai kukkakimpuin. Sinä näytät arkisilla teoilla ja huolenpidolla rakastavasi kumppaniasi syvästi.

Älä tee kesälomastasi tiukkaan aikataulutettua

Kevään aikana olet saattanut potea huonoa omaatuntoa siitä, että työsi on vienyt niin paljon aikaasi ja energiaasi. Perhe ja ystävät ovat jääneet väkisinkin turhan vähälle huomiolle. Kesän tullen haluat hyvittää sen jotenkin heille. Ajatus on kaunis, kunhan vain et tee kesälomastasi yhtä tiukkaan aikataulutettua kuin kiireinen kevääsi oli. Rento ja kiireetön yhdessäolo on kaikille mukavinta.

Kesälläkään sinä et malta pelkästään lomailla, vaan kypsyttelet päässäsi myös uusia ammatillisia ideoita. Joitakin niistä saatat ryhtyä jo kesän loppupuolella toteuttamaankin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja