Kalle Rovanperällä tarkat suunnitelmat tulevalle rallikaudelle – ”Odotan jo innolla”

Kalle Rovanperä tähtää avauskisassa korkeimmalle pallille 2:18
Katso videolta Kalle Rovanperän mietteet AKK:n palkintogaalasta.

Kalle Rovanperä odottaa jo innolla tammikuun loppupuolella käynnistyvää rallikautta. Suomalaislupauksella on tarkat suunnitelmat tulevan varalle.

Rovanperä jatkaa Skodan ohjaksissa WRC2-luokassa. Viime kaudella Rovanperä sijoittui sarjan kolmanneksi tallitoveriensa Jan Kopeckyn ja Pontus Tidemandin jälkeen. Uusi kausi käynnistyy haastavalla Monte Carlon rallilla. Rovanperä lähtee ikoniseen ralliin menestymään, mutta päätavoite on saada auto ehjänä maaliin saakka.

– Odotan jo innolla, että päästään taas kisaamaan. Toivottavasti saa vehjeet ehjänä maaliin. On pääasia saada kokemusta siitä kisasta, Rovanperä toivoo MTV Urheilulle.

18-vuotias Rovanperä on kiistatta Suomen kovin rallilupaus tällä hetkellä. Taitava nuorukainen on kehittynyt vuosi vuodelta paremmaksi kuljettajaksi. Rovanperä toivookin kartuttavansa taitojaan ja kokemustaan ensi kaudella.

– Toivottavasti ajetaan kaikki kisat, joita emme ole vielä ajaneet. Olisi hyvä kokemus niistä seuraaville vuosille. Voitto on aina tavoite. Lähden pääsääntöisesti ajamaan kaikki kisat läpi ja yritän olla mahdollisimman nopea niissä. Jos se tavoite onnistuu, olemme varmaan aika korkealla sarjassakin, Rovanperä pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat