Kalle Lamberg ja Maria ovat olleet yhdessä kymmenen vuotta – näyttelijä julkaisi kuvia vuosien varrelta: "Kiitos kun naurat edelleen yllättävän usein mun jutuille"

Näyttelijä Kalle Lamberg meni naimisiin pandemian keskellä – kertoo nyt miten häät vietettiin 5:11
Näyttelijä Kalle Lamberg meni naimisiin pandemian keskellä – kertoo nyt miten häät vietettiin

Pariskunta avioitui syksyllä vuonna 2020.

Näyttelijä Kalle Lamberg ja hänen vaimonsa Maria Mattelmäki ovat olleet yhdessä jo kymmenen vuoden ajan. Lamberg julkaisi juhlapäivän kunniaksi kuvia vuosien ajalta, muun muassa hääkuvansa. Pariskunta avioitui syksyllä vuonna 2020.

– Tänään 10 vuotta yhteistä taipaletta takana, toivottavasti ainakin 50 vielä edessä! Rakastan sinua tänään ja rakastan sinua huomenna Maria Mattelmäki, kiitos kun olet siinä ja pidät mun jalat maassa ja pään pilvissä. Ja kiitos kun naurat edelleen yllättävän usein mun jutuille! Hyvää vuosipäivää!, Lamberg kirjoitti kuvakollaasin yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta on saanut somessa valtavan määrän onnitteluita.

– Hienoa! Onnea ja loistavaa jatkoa.

– Paljon onnea ja yhteisiä vuosia!

Lamberg koki ennen häitään mojovan yllätyksen suorassa Posse-ohjelmassa, jota hän tähdittää. Posselaiset onnittelivat Lambergia ja tämän Maria-rakasta. Lambergille järjestetty yllätys sisälsi useita videoklippejä ja juontajakollegat muistivat ystäväänsä kauniin sanoin.

– Me tiedetään, että Maria saa susta aivan upean aviomiehen. Sä olet hieno tyyppi, katso vaikka itse, Jaska Saariluoma taustoitti ennen kollegojen videotervehdystä, jonka aikana myös Lamberg liikuttui kyyneliin.

Lue myös:

    Uusimmat