Kalat-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

Rakkaus

Tämä vuosi on rakkauden. Nyt jos koskaan sinulla on hyvä tilaisuus kosia rakkaintasi, tai kenties hän ennättääkin ensin. Pitkään yhdessä olleet paritkin löytävät suhteestaan aivan uudenlaista läheisyyttä ja viettävät ihania hetkiä yhdessä.

Sinkkukalat tutustuvat vuoden aikana lukuisiin uusiin ihmisiin. Pientä romanssinpoikastakin on ilmassa, mutta mitään vuosisadan rakkaustarinaa tuskin on luvassa. Sitä paitsi suhteen syveneminen vaatii aikaa, joten älä odota kestävän suhteen syntyvän hetkessä.

Perhe ja ystävät

Suhteet perheeseen sujuvat hyvin, kunhan vältät kaikin tavoin riitoja. Sinun täytyy ottaa huomioon myös muiden ihmisten tunteet, olivatpa he sitten perheenjäseniä, ystäviä tai työkavereita. Yksin et voi tässä maailmassa elää, etkä edes haluaisikaan.

Työ ja ura

Menestys vaatii kyllä runsaasti kunnianhimoa, mutta kyynärpäätaktiikkaa siihen ei tarvita. Riittää, että teet työsi hyvin ja pidät aikatauluista ja sopimuksista kiinni. Tee myös kaikkesi välttääksesi joutumasta erimielisyyksiin työkavereiden ja esimiesten kanssa.

Uuden työn löytäminen ei ole näinä aikoina helppoa. Jos olet kuitenkin etsimässä uutta työtä, varmista että varmasti saat sen, ennen kuin sanoudut irti edellisestä työstäsi.

Opiskelu

Tänä vuonna voit tuntea pienoista epävarmuutta siitä, opiskeletko varmasti sinulle oikeaa alaa. Älä tee kuitenkaan hätiköityjä päätöksiä, vaan vie opintojasi hieman pidemmälle ja mieti vasta sitten mahdollista alanvaihtoa.

Raha

Sinun kannattaa tänä vuonna kiertää rahalliset riskit kaukaa. Älä sijoita rahojasi epäilyttäviin hankkeisiin, äläkä myöskään lainaa kenellekään rahaa, sillä mahdollisuus rahojen lopulliseen menettämiseen on nyt tavallistakin suurempi.

Terveys

Yritä välttää tänä vuonna kielteistä ajattelua ja etsi kaikesta hyviä puolia, sillä se heijastuu myös terveydentilaasi ja yleiseen hyvinvointiisi. Aseta itsellesi sopivankokoisia kuntotavoitteita, sellaisia jotka voit saavuttaa ilman kipua ja tuskaa.

Uudenvuodenlupaus

Kun lupaat ja päätät pitää riidanhaluisuutesi kurissa, elämäsi sujuu paljon paremmin.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja