Kaksoset-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

Rakkaus

Kaksoset ovat hyvin intohimoisia ja kiihkeitä ihmisiä. Se yhdistettynä ulospäin suuntautuneisuuteesi voi välillä nakertaa sinun ja kumppanisi välistä luottamusta. Luottamus on kuitenkin rakkaudessa välttämätöntä, joten älä anna aihetta epäilyksille. Luottakaa toisiinne, älkääkä salatko toisiltanne mitään suurempaa.

Sinkkukaksosilla on tänä vuonna mitä parhaimmat mahdollisuudet löytää itselleen joko pysyvä tai ainakin väliaikainen kumppani. Älä kuitenkaan aseta kumppaniehdokkaallesi liian suuria vaatimuksia, sillä yrittäessään täyttää niitä hän helposti piilottaa todellisen minänsä, ja juuri siihen sinä kuitenkin ensimmäiseksi ihastuit.

Perhe ja ystävät

Sinulla ja ystävilläsi on paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Ne voivat innostaa teitä suunnittelemaan jonkinlaisen harrastusryhmän tai ehkä jopa yrityksen perustamista.

Suhteet perheeseesi ovat läheiset ja mutkattomat. Tapaat tänä vuonna myös muita sukulaisia tavallista enemmän. Erilaisia perhejuhliakin voi olla luvassa.

Työ ja ura

Työssä olet valmis antamaan kaikkesi. Siksi voitkin tuntea pienoista pettymystä, jolleivät tulokset olekaan suhteessa antamaasi panokseen. Se voi saada sinut harkitsemaan aivan uudenlaisia kuvioita, ehkäpä jopa oman yrityksen perustamista. Muista kuitenkin, että yksin yrittäminen on raskasta ja yksinäistä. Yhdistämällä voimasi muiden kanssa voit saada paljon enemmän aikaan.

Opiskelu

Tänä vuonna joudut tekemään tosissasi työtä opintojesi eteen. Tuloksia ei todellakaan tule helposti, etenkään jos päästät huomiosi harhailemaan muualle. Työnnä siis häiriötekijät syrjään ja suuntaa huomiosi opintoihin.

Raha

Omat rahasi eivät tahdo tänä vuonna millään riittää kaikkiin hankintoihisi ja voit joutua harkitsemaan jopa lainan ottamista. Muista että laina täytyy aina maksaa takaisin, ja vieläpä korkoineen. Siksi lainaa kannattaakin ottaa vain suuriin hankintoihin, joiden arvo ei todennäköisesti laske. Pikavipeille sano jyrkkä ei.

Terveys

Kova työnteko rasittaa sinua tänä vuonna niin henkisesti kuin fyysisestikin. Muista levätä tarpeeksi, mutta harrasta myös sopivasti liikuntaa, niin jaksat paremmin.

Uudenvuodenlupaus

Tee itsellesi lupaus, että pidät rahankäyttösi kurissa. Ei turhaa tuhlaamista, eikä rahan vippaamista.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja