Mainos

Kakkupohjan säilytys

Mikä on paras tavallisen sokerikakkupohjan säilyvyys ja säilytys paikka?

Hei!

Antaisin kakkupohjan ensin jäähtyä hyvin. Sen jälkeen laittaisin sen isoon pakastepussiin suljettuna viileään kaappiin tai kylmiöön, jos ei muuta vaihtoehtoa ole niin jääkaappiin. Näin kakkupohja säilyy muutaman päiviä hyvin, koska pohjassa ei ole rasvaa. Itseasiassa kakku on helpompi leikata halki vasta seuraavana päivänä leivonnasta.

Kakkupohjia voi myös pakastaa. Kakku kannattaa halkaista ja laittaa leivinpaperi kerrosten välissä pakastimeen. Kakkupohja säilyy pakastimessa ainakin kuukauden.

Ystävällisin terveisin, Arja Savela

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.