Kakkupohjan säilytys

kakkupohja
kakkupohjaMyllyn Paras
Julkaistu 11.05.2006 10:45

Mikä on paras tavallisen sokerikakkupohjan säilyvyys ja säilytys paikka?

Hei!

Antaisin kakkupohjan ensin jäähtyä hyvin. Sen jälkeen laittaisin sen isoon pakastepussiin suljettuna viileään kaappiin tai kylmiöön, jos ei muuta vaihtoehtoa ole niin jääkaappiin. Näin kakkupohja säilyy muutaman päiviä hyvin, koska pohjassa ei ole rasvaa. Itseasiassa kakku on helpompi leikata halki vasta seuraavana päivänä leivonnasta.

Kakkupohjia voi myös pakastaa. Kakku kannattaa halkaista ja laittaa leivinpaperi kerrosten välissä pakastimeen. Kakkupohja säilyy pakastimessa ainakin kuukauden.

Ystävällisin terveisin, Arja Savela

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle