Kaj Kunnas avoimena Ylellä: "Välillä tulee väsymiskohtauksia, puhe ei solju kuin ennen"

Kaj Kunnas kertoo vakavan sairaskohtauksen laittaneen miehen elämänarvot uusiksi.

Suosittu urheilutoimittaja Kaj Kunnas, 53, sai toukokuun lopulla aivoinfarktin. Kunnas kertoi MTV.fille tilanteesta, jossa hän sai sairaskohtauksen.

– Olin kotona valmistautumassa töihin lähtöön. Pesin siinä hampaita ja laitoin deodoranttia kainaloon. Yritin laittaa dödöpurkkia kaappiin, kun purkki putosi kädestäni täysin hallitsemattomasti, puhelimitse Helsingin Meilahden sairaalasta pari päivää infarktin jälkeen tavoitettu Kunnas kertoi.

– Istuin alas. Sitten katsoin peiliin ja huomasin, että toinen puoli kasvoista roikkuu. Tajusin oireista heti, että nyt on jotain pahasti pielessä, että nyt ei ole leikin asia.

Kunnas kertoi olleensa yksin kotona tapahtumahetkellä. Hän kertoi kävelleensä naapuriin pyytämään apua. Ambulanssi oli paikalla nopeasti ja vei Kunnaksen sairaalaan, jossa mies pääsi liuotushoitoon.

– Nämäkin tilanteet ovat minuuteista kiinni. Ainakin tunneista. Ja jos kohtaus olisi tullut yöllä, olisin vain nukkunut sen läpi ja olisi voinut käydä paljon pahemmin, Kunnas sanoi.

Kunnas kertoi toipumisestaan tänään tiistaina Ajantasa-ohjelmassa Yle Radio Suomessa.

Sairaalassa Kunnas tutkittiin perusteellisesti ja lopputuloksena oli, että hän on perusterve mies, joka sai määrittelemättömän aivoinfarktin.

– On se toisaalta vähän keljuakin, koska jos se on kerran voinut tulla, kai se toisenkin kerran voi tulla, Kunnas sanoi ohjelmassa.

– Jalat käy, kädet käyvät. Puhe soljuu, ei ihan niin hyvin kuin ennen infarktia. Välillä saattaa tulla väsymyskohtauksia. Silloin kun voin hyvin, olen mielestäni ihan sama Kaitsu kuin ennenkin. Kun se väsymys tulee, se en ole minä, Kunnas totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja