Kaisa Liski paljastaa: Myin Mikkosten talon ilman välityspalkkiota

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski teki kaupat Timo T.A. ja Nina Mikkosen Myrskylässä sijaitsevasta omakotitalosta maanantaina.

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski kertoo toisinaan auttavansa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa tilanteessa talokauppojensa kanssa. Tällöin hän ei ota välityspalkkiota tekemästään työstä asunnonvälittäjänä.

– Silloin tällöin autan vaikeissa tilanteissa olevia ihmisiä. Toimin aina hyvän välitystavan mukaisesti. Ihmiset hakeutuvat minun luokseni ja mikäli tilanne on todella vaikea ja siinä vain niukin naukin päästään tasoihin, saatan tarjota apuani, Liski kertoi MTV.fille torstaina.

Nina ja Timo T.A. Mikkosen Pilvilinna-nimellä tunnetun kodin talokaupoissa Liski tarjosi apuaan perheelle. Nina Mikkonen ei Liskin mukaan koskaan pyytänyt ilmaista työtä ystävältään, vaan Liski kertoo Ninan yrittäneen pitkään tarjota hänelle palkkiota.

– Sanoin, että nyt on sillä tavoin, että niitä rahoja tarvitaan muualla. Tästä ei enää puhuta.

Liski ja Nina Mikkonen eivät tunteneet toisiaan aiemmin. Mikkonen hakeutui Liskin puheille etsiessään kiinteistönvälittäjää.

Liski ymmärsi perheen vaikean tilanteen käydessään ensimmäistä kertaa Mikkosten luona.

– En tiennyt, missä kunnossa Timo oli. Edellisen kerran, kun olimme tavanneet, hänellä oli bootsit jalassa ja stetsoni päässä. Hänen äänensä oli tuolloin kova ja kädenpuristus lähes militantti. Nyt siinä ei ollut enää sama mies. Kohtaaminen auttoi tekemään päätökseni auttamisesta.

Liski toteaa, ettei Mikkosten talokaupoissa ole ollut muuta erikoista kuin mediahuomio ja uutisoinnin määrä.

Mikkosten rakennuttama talo oli myynnissä yli neljän vuoden ajan, mutta Liskille toimeksianto tuli vasta vuoden 2015 alussa.

Muun muassa talosta löytyneestä kosteudesta uutisoitiin laajalti. Liski kertoo, että hän auttoi perhettä löytämään remonttimiehet, jotka myös tarjosivat apunsa perheelle ilmaiseksi.

– Remppamiehet tulivat tapaamaan Mikkosia ja näkivät, kuinka paljon Nina tekee töitä kolmen miehensä eteen. Niin suurella sydämellä varustettua ihmistä on pakko lähteä auttamaan. Suomesta löytyy talkoohenkeä.

Liski ja Mikkonen ovat kiireisiä naisia, sillä heillä ”molemmilla on kolme miestä hoidettavanaan”. Ninalla on aviomies Timo ja kaksi poikaa Matias ja Mikael. Liskillä taas on miehen ja lapsen lisäksi yksi ”karvainen mies” hoidettavanaan.

Aikaa yhteydenpidolle ei ole paljoa, mutta Liski uskoo, että yhteisen 10 kuukauden prosessin aikana kasvanut ystävyys Nina Mikkosen kanssa tulee silti pitämään.

– Meillä on oma koodikielemme. Muutama sydän, peukku ja kyynel viesteissä pitävät ystävyyttä yllä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja