Onko kaikki jo selvillä Samsungin uusista huippupuhelimista? Nyt paljastui jo hinnatkin

Enää reilu viikko Mobile World Congressin alkuun. Silloin suuret ja pienet valmistajat kokoontuvat Barcelonaan esittelemään uusia tuotoksiaan. Yksi näistä valmistajista on eteläkorealainen Samsung, joka esittelee ainakin Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -älypuhelimet. Tuttuun tyyliin uutuuksien ominaisuudet ovat jo pitkälti vuotaneet julkisuuteen ja nyt Hollannista kantautuvien tietojen mukaan myös laitteiden hinnat selvisivät.

Tweakers.net -verkkosivuston mukaan uudet Galaxy S7 -laitteet tulevat saataville valkoisena, kultaisena ja mustana. Monien huhujen mukaan saataville tulisi myös hopeinen värivaihtoehto.

32 gigatavun versio Galaxy S7:stä maksaisi 699 euroa, joka olisi sama hinta kuin Galaxy S6:lla vajaa vuosi sitten. Galaxy S6:n hinnat vaihtelivat 699 eurosta 949 euroon. Galaxy S6 edge maksoi tullessaan myyntiin 849 euroa, mutta Galaxy S7 edge maksaisi 799 euroa eli 50 euroa vähemmän kuin edeltäjänsä.

Galaxy S7:t tulevat markkinoille luultavasti kolmella eri tallennustilalla varustettuina: 32 gigatavun, 64 gigatavun ja 128 gigatavun tallennustiloilla. Samsung toisi kuitenkin välivuoden jälkeen lippulaivamalleihinsa takaisin muistikorttipaikan, joka tukisi kortteja 200 gigatavuun asti. Samoin myös vesi- ja pölytiiviys olisi palaamassa.

Uudet puhelimet pakkaisivat sisäänsä joko Samsungin oman kahdeksanytimisen Exynos 8890 -järjestelmäpiirin tai Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin. Suorittimen tukena olisi neljän gigatavun verran RAM-muistia. Kuvien ottaminen onnistuisi 12 ja viiden megapikselin kameroilla. Galaxy S7:n akkukestosta huolehtisi 3 000 milliampeeritunnin akku ja Galaxy S7 edgen akku olisi 600 milliampeerituntia kookkaampi.

Lue myös:

    Uusimmat