Mainos

Kahden lapsen äidille diagnosoitiin tavallinen flunssa – menehtyi seuraavana päivänä

Kaksikymmentävuotias kahden lapsen äiti kuoli keuhkokuumeeseen vain päivä sen jälkeen, kun hän palasi kotiin flunssadiagnoosin kanssa. 

Alle kaksivuotiaiden lasten äiti Alani Murrieta oli terve nuori nainen, joka ei perheen mukaan sairastanut lähes koskaan. Eräänä sunnuntaina nainen joutui kuitenkin lähtemään kotiin kesken työpäivän huonontuneen olonsa vuoksi.

– Maanantaina hän tunsi edelleen olonsa sairaaksi, joten hänen siskonsa vei hänet terveyskeskukseen. Siellä hänelle diagnosoitiin flunssa ja hänet lähetettiin kotiin flunssalääkkeiden kanssa, Murrietan täti Stephanie Gonzales kertoo.

Kuoli alle 8 tuntia sairaalaan saapumisen jälkeen

Yön aikana naisen kunto heikkeni entisestään ja seuraavana aamuna Murrietalle oli ilmennyt myös hengitysvaikeuksia. Nainen oli mennyt niin huonoon kuntoon, että hänen äitinsä päätti viedä tyttärensä sairaalaan. Sairaalassa matalasta happitasosta kärsivälle naiselle diagnosoitiin keuhkokuume, ja pian hengityskoneeseen kytkemisen jälkeen hänen sydämensä pysähtyi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– He yrittivät elvyttää häntä muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen he kertoivat siskolleni, että mitään ei ollut tehtävissä. Hän oli poissa, Gonzales kertoo ja lisää perheen järkyttyneen suuresti nuoren naisen äkillisestä poismenosta.

Aamulla puolikahdeksalta sairaalaan kirjautunut nainen kuoli alle kahdeksan tuntia sairaalaan saapumisen jälkeen flunssasta kehittyneeseen keuhkokuumeeseen. Nyt Murrietan perhe ei voi tehdä muuta kuin yrittää pysyä vahvana, sillä mikään ei tuo heidän rakasta perheenjäsentään takaisin. Murrietaa jäävät kaipaamaan etenkin hänen lapsena, kaksivuotias AJ ja kuuden kuuden ikäinen Jr

Lähde: Fox29News

***

13:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.