Kaapo Kakko seurasi huvittuneena: venäläistähti yritti turhaan Rangersin someryhmään – "Mitä johtaja touhuaa"

Kaapo Kakko kertoo tarinan Artemi Panarinista ja simpukkapuhelimesta 1:03
Kaapo Kakko kertoo tarinan Artemi Panarinista ja simpukkapuhelimesta.

New York Rangersin tähtiloisto on avannut Kaapo Kakolle näkymän todellisten kiekkotaiteilijoiden erikoiseen arkeen. Suomalaispelaaja kertoi MTV Urheilulle muutamien supertähtien erikoisuuksista.

Artemi Panarin, Patrick Kane ja Vladimir Tarasenko ovat muutamia nimiä niistä supertähdistä, joiden toimintaa Kaapo Kakko on päässyt seuraamaan läheltä ensimmäisten NHL-kausiensa aikana.

Kakko kertoi Siim Liivikille MTV Katsomon NHL-tähdet feat. Siim -sarjassa hauskan tarinan Panarinista, jonka somen käyttö on jäänyt lähinnä YouTube-videoiden katselemiseen.

– Siinä on todellinen taiteilija kyseessä. Hienoa on ollut nähdä ihan alusta saakka, mitä johtaja touhuaa, Kakko hymyilee, kun keskustelu kääntyy Panariniin.

Venäläistähden käyttämä simpukkapuhelin on saanut Rangersissa jo legendaarisen maineen.

– Muistan, että hän toi sen yksi aamu sinne meidän mediaäijillemme, että hänet pitäisi joukkueen ryhmään saada, mutta miten onnistuu – ja avaa sen simpukan siihen, Kakko taustoittaa.

Katso ja kuuntele Kakon hauska Panarin-tarina yllä olevalta videolta!

Jaksossa Kakko kertoo myös muun muassa Patrick Kanen saapumisesta New Yorkiin ja toimimisesta kiihkeästi pelin detaljeihin suhtautuvan Vladimir Tarasenkon kanssa.

– Sen huomasi ihan siinä vieressäkin istuen välillä. Ehkä jonkun palautteen sanoi, että ”Mitä sä seisot tuossa – mene vaihtoon mieluummin”, Kakko nauraa.

Yhteys Tarasenkon kanssa löytyi kuitenkin nopeasti.

– Se ehkä auttoi, että (Niko) Mikkola tuli samaan aikaan, ja minä tunsin hänet hyvin. Hän selvästi meistä suomalaisista tykkäsi. Ihan hyvää läppää heitettiin hänenkin kanssaan koko loppukauden.

– Rannelaukaus on yksi kovimmista, mitä olen koskaan nähnyt, Kakko kehuu.

NHL-tähdet feat. Siim on suomalaisten NHL-pelaajien syvähaastatteluista koostuva ohjelmasarja. Kaapo Kakon jakso on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat