Juventukselle jäi jossiteltavaa – hätäiltiinkö Mestarien liigan videotarkistuksessa? "Oli aineksia antaa pilkku"

Juventukselle jäi aihetta myös jossitteluun jalkapallon Mestarien liigan puolivälierissä vierasottelussa Ajaxia vastaan.

Ottelu päättyi 1–1-tasalukemiin, joissa peli oli jo 53. minuutilla. Tuolloin päädyttiin tarkistamaan videoilta, tuomittaisiinko Juventukselle rangaistuspotku.

Juventuksen Federico Bernardeschi oli antanut kierteisen vapaapotkun maalille, ja Rodrigo Bentancur kaatui, kun Ajaxin Nicolas Tagliafico oli painanut häntä olkapäästä.

Videotarkistus valmistui pikaisesti, eikä rangaistuspotkua vihelletty. C Moren asiantuntijat Petri Pasanen ja Mika Väyrynen näkivät kuitenkin tilanteessa mahdollisuuden pilkkuun.

– Kun hidastusta katson, olihan tuossa nyt vähän aineksia antaa pilkku. Tagliaficolla on käsi vähän siellä, on kontaktia, pikku vetoliikettä. Tosi nopeasti todettiin, ettei ole mitään. Yllättävän nopeasti tämä kuitenkin sivuutettiin, Pasanen sanoi.

– Kädet selvästi ovat niskassa kiinni. Olisi voitu viheltää. Aika nopeasti tuomari teki päätöksen, että peli jatkuu, Väyrynen komppasi.

Vaikka Juventus oli toisella jaksolla ottavampana osapuolena, se oli lähempänä voittoa ja Douglas Costa osui vielä tolppaan. Taistossa päädyttiin kuitenkin 1–1-tasapeliin, mikä on Juventukselle sinänsä hyvä tulos. 

Jatkopaikka ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella, niin että voimassa on vierasmaalisääntö. Seuraava puolivälieräottelu pelataan ensi viikolla Torinossa.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat