Justin Bieberin hääsuunnitelmat jäihin – keskittyy toipumaan masennuksesta

Justin Bieber ja Hailey Baldwin kihlautuivat 0:46
Justin Bieber ja Hailey Baldwin menivät kihloihin heinäkuussa 2018.

Justin Bieber ja Hailey Baldwin eivät toistaiseksi jatka häiden suunnittelua.

Poptähti Justin Bieber ja malli Hailey Baldwin menivät naimisiin salaisessa seremoniassa viime syksynä. Heidän on ollut tarkoitus järjestää suuret hääjuhlat perheelleen ja ystävilleen, mutta tällä hetkellä suunnitelmat ovat jäissä Bieberin mielenterveysongelmien vuoksi.

– He aikovat juhlia häitä aikanaan, mutta he eivät keskity siihen nyt. He odottavat, että Bieber voi paremmin ja on taas innostunut suunnittelemaan häitä, lähde kertoo People-lehdelle.

Helmikuussa paljastui, että Bieber kamppailee masennuksen kanssa. Lähteen mukaan hän saa edelleen hoitoa, mutta voi jo paremmin.

– Hän on todella keskittynyt paranemiseen. Hän haluaa voida paremmin itsensä ja Haileyn takia. Hän on varma, että onnistuu, lähde kertoo.

Toisen lähteen mukaan Bieberin ongelmat liittyvät siihen, että hänen on vaikea käsitellä julkisuutta. Lähteen mukaan valtava julkisuus muutti jo teininä uransa aloittanutta Bieberiä.

– Hän on tunteellinen ja kamppailee julkisuuden kanssa. Häntä seurataan, fanit vahtaavat hänen jokaista liikettään ja häntä kuvataan. Se kaikki suututtaa häntä ja hänestä tuntuu usein siltä, kuin kaikki olisivat hänen kannoillaan.

Lähde:People

Lue myös:

    Uusimmat