Jussilan kuolinsyyn tutkinta kestää pitkään

Ylöjärvellä eilen menehtyneen liikemies Petteri Jussilan kuolinsyy selviää vasta oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa. Tuloksia ei normaaliin käytännön mukaisesti kerrota julkisuuteen.

Pasi Nieminen Nokian kihlakunnan poliisilaitokselta arvioi, että tutkimustulosten valmistuminen kestää pitkään. Normaalin käytännön mukaisesti poliisi ei kerro tuloksista julkisuuteen.

34-vuotias Petteri Jussila kuoli Näsijärvellä vesileikin aikana. Hän painui veden alle yrittäessään siirtää vesilelun päältä pudonnutta pientä lasta veneeseen.

Hänen ruumiinsa löydettiin runsaan tunnin etsintöjen jälkeen. Hänellä ei ollut yllään pelastusliivejä. Todennäköinen kuolinsyy on hukkuminen, mutta sairauskohtauskin on mahdollinen.

Jussila veti vesilelua moottoriveneellä lähellä rantaa hiljaisella vauhdilla. Lelun päällä oli kaksi pientä lasta, joilla oli pelastusliivit. Kun toinen lapsista putosi kyydistä, Jussila hyppäsi veteen nostaakseen lapsen veneeseen. Tapahtumien aikana lapsi kellui vedessä liivin varassa.

Petteri Jussila harjoitti verkostomarkkinointia ja esiintyi tästä syystä paljon julkisuudessa. Keväällä häntä käsiteltiin kriittisesti Yleisradion televisio-ohjelmassa. Jussila teki ohjelmasta tutkintapyynnön poliisille.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat