Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo kokee kauhun hetket – tajuaa tulleensa vainoajansa kidnappaamaksi

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Linda tyrmistyy, kun Jiri paljastaa ajautuneensa melkein sänkyyn Evan kanssa. Jiri vakuuttaa, ettei hänellä ole tunteita Evaa kohtaan ja kertoo Nellan raskaudesta. Linda puolestaan salailee jotakin.

Ismo hermostuu, kun Kalervo syyttää häntä vakavista asioista. Ismo tajuaa, että Kalervon takia hänestä on tullut huono isä. Ismo masentuu, kun Kalervo ei suostu tulemaan yhtään vastaan. Ismo päättää palata Helsinkiin.

Sampo saa Sabrinan uskomaan, että tämä pääsee pian turvaan vainoajalta. Sampo huolestuu, kun Sabrinaa ei näy noutopaikalla. Sabrina kauhistuu, kun tajuaa joutuneensa vainoajansa kaappaamaksi. Gunnar ja Sampo harkitsevat poliisin puheille menemistä, kun Sabrinasta ei kuulu mitään. Sampo saa uhkausviestin Sabrinan kaappaajalta, joka kieltää menemästä poliisin puheille.

Ressu hämmentyy, kun Nella ryntää oksentamaan kaupan takahuoneeseen. Ressu huolestuu, kun Kalle naljailee, että Nella saattaa olla raskaana. Samaan aikaan Nella toivoo, ettei Ressu epäile hänen olevan raskaana.

Kalle tukee Jutan ja Lassen suhdetta. Juttaa nolottaa, että meni vain hetki sitten naimisiin Ismon kanssa.

Ismo on puolestaan tyrmistynyt Jutasta ja Lassesta ja järkyttyy lisää, kun Kalle on tiennyt suhteesta ja jopa hyväksynyt sen. Kalle myöntää puoltaneensa Jutan ja Lassen suhdetta, koska oli Ismolle katkera. Kalle luulee Ismon taas hermostuvan ja lyövän häntä.

Elina ja Kari tyhjentävät Talen perheen entisen kodin lopullisesti. Kari ja Elina päättävät kääntää uuden lehden elämässään. Kumpikin kuitenkin huomaa haikalevansa ex-rakkaittensa perään.

3812: Salaisuus mullan alla
3813: Ulla tutkii ja lutkii
3814: Zen pituinen Ismo
3815: Pappava ase
3816: Kari on Eros Mamahotti

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja