Julkkisten tyyli: Hippi chic

Mischa Barton, Nicole Richie, Mary-Kate Olsen ja Chloe Sevigny ovat hippityylin ystäviä. Näin tähdet kertovat tyylistään.

Villiä elämää viettänyt Mischa Barton kuvailee tyyliään luonnolliseksi, mutta rock-henkiseksi. Tähti on kertonut, ettei pidä liiasta meikistä, mutta tuntee itsensä silti alastomaksi ilman silmien rajaamista.

Barton haluaa pitää hyvää huolta ihostaan, ja kertoo olevansa onnellinen kalpeanakin. "Se on hyväksi iholle. Pidän rusketuksesta tai täysin vaaleasta ihosta. En pidä tekorusketuksesta", Barton paljastaa.

Vastikään hiuksensa tummiksi värjännyt Nicole Richie on hippie-chic-tyylin vankkumaton kannattaja. Nicolen hippityyliin kuuluvat paitsi hiuskoristeet, myös maksimekot ja aito hippiasenne. Pienten lasten äiti ei tarjoa lapsilleen muuta kuin luomuruokaa, kestovaippoja ja ekovaatteita.

Mary-Kate Olsenilla on kolme vaatemallistoa yhdessä siskonsa Ashleyn kanssa. "Jos olet sinut vaatteidesi kanssa ja tunnet olosi niissä hyväksi, ihmiset huomaavat sen", Olsen on kertonut.

Teksti: MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat