Julkkisten kummalliset kosinnat – ota mallia!

Miten huippumallia kositaan? Kenen kosija lausui Shakespearen runoja? Kuka piilotti kihlasormuksen hampurilaiseen?

Kaikki haluavat täydellisen kosinnan. Jos etsit vaihtoehtoa tavanomaiselle polvistumiselle, ota vinkkiä tähtien erikoisista kosintatavoista.

Jäätävä kosinta

Laulaja Seal saattoi hieman yliampua kosiessaan huippumalli Heidi Klumia. Maaliskuussa 2008 hän lennätti tyttöystävänsä helikopterilla Whistlerin jäätikölle Brittiläiseen Kolumbiaan ja kosi Klumia varta vasten parille rakennetussa iglussa.

Tarkka mies, tarkka aika

Näyttelijä Robert Downey Jr tapasi tuottajavaimonsa Susanin Levinin Gothika-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui marraskuussa 2003, kun komistus kosi rakastaan tasan kello 23.59 tämän syntymäpäivänä. Kihlasormusta koristi harvinainen afrikkalainen safiiri. Pari juhli kihlaustaan matkustamalla Lontooseen.

Rakkausgurun siunaus

Neljän kuukauden seurustelun jälkeen rakastunut Russell Brand kosaisi tyttöystäväänsä Katy Perryä romanttisesti Intian matkalla. Koomikon ja laulajan sitoutumisen siunasi vielä paikallinen rakkausguru.

Sormus hampurilaisessa

Koomikko David Walliams keksi oivan tavan kosia malli Lara Stonea. Hän piilotti sormuksen hampurilaiseen, jonka tarjoili tyttöystävälleen. Riskinä oli niin hampaan lohkeaminen kuin sormuksen nielaiseminen, mutta kosinta onnistui hyvin ja Walliams sai myöntävän vastauksen.

Hollywood-tähteä ei onnistanut

Brendon Fraser löysi romanttisen tavan kosia Afton Smithia, mutta kaikki ei mennyt aivan kuten piti. Vieraillessaan Pariisissa vuonna 1998 näyttelijä vei tyttöystävänsä Seinen ylittävälle sillalle ottamaan polaroid-kuvaa. Juuri ennen kuvan ottoa hän avasi takkinsa, jotta kuvassa näkyisi hänen paitaansa, jossa luki "tuletko vaimokseni?".

Kehitettyään kuvan hän kuitenkin huomasi kirjoittaneensa tekstin liian pienellä eikä kosinnasta saanut selvää. Fraser joutui siis näyttämään kosintatekstin mielitietylleen. Parin avio-onni ei ikävä kyllä kestänyt kuin vuoteen 2007.

Pariisissa Eiffel-tornin huipulla

Wireimage/AOP

Tom Cruisella ja Katie Holmesilla oli takanaan vasta kaksi seurustelukuukautta, kun umpirakastunut näyttelijä kosi nuorikkoaan. Oprah Winfreyn ohjelmassa sohvalla pomppien onneaan hehkuttaneen Cruisen kosinta oli yllättävän normaali. Lomamatkalla Pariisissa hän vei Holmesin Eiffel-tornin huipun Le Jules Verne -ravintolaan ja kosi kynttiläillallisen ääressä. Innostunut mies paljasti yksityiskohdat heti seuraavana aamuna lehdistötilaisuudessa.

Räjähtävä kysymys

Näyttelijäpari Courtney Coxin ja David Arquetten avioliitto sai räjähtävän alun vuonna 1998, sillä kosinta ei ollut mikään täysin tavanomainen. Arquette pyysi Frendit-tähteä vaimokseen Floridan hiekkarannalla – ja kosinnan hetkellä taivaan koristi hänen tilaamansa upea ilotulitus.

Rokkari kosi varikkotaululla

Rokkari Pink ei jaksanut odottaa poikaystävänsä ralliajaja Carey Hartin kosintaa, vaan päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä. Heinäkuussa 2005 Pink kirjoitti "Menetkö kanssani naimisiin?" varikkotauluun ja piteli sitä ylhäällä. Hart ajoi ohi reagoimatta, joten nainen kirjoitti uudelleen "Olen tosissani!". Silloin Hart pysäytti tyttöystävänsä luokse ja antoi hänelle vastaukseksi suudelman. Parin suhde meni kuitenkin päin mäntyä ja päättyi avioeroon vuonna 2008. Tätä nykyä pari on jälleen hyvissä väleissä.

Romantiikkaa talven ihmemaassa

Vuoden 2005 jouluaatto merkitsi toistakin juhlaa Tori Spellingille ja Dean McDermottille. Mies nimittäin valitsin sen kosintaillakseen. Hän vei tyttöystävänsä hevosajelulle lyhdyin valaistulle polulle, joka vei suuren joulukuusen luokse. Siellä hän pyysi Spellingiä vaimokseen.

Shakespeare auttaa aina

Näyttelijä John Light päätti kosia Neve Campbellia vuonna 2005 perinteisellä tyylillä: mies polvistui näyttelijätyttöystävänsä eteen ja lausui sonaatteja Shakespearen runoista. Romanttinen ele toimi ja mies sai myöntävän vastauksen.

Ruusunlehtiä ja lahjapaketteja

Jordan Bratman päätti antaa tyttöystävälleen laulaja Christina Aguileralle unohtumattoman kosinnan vuonna 2005. Hän koristeli hotellihuoneen vaaleanpunaisin ruusunlehdin, ilmapalloin ja lahjoin, jotka sisälsivät hänen itsekirjoittamiaan runoja. Viimeisessä lahjalaatikossa oli viiden karaatin timanttisormus.

(MTV3 Helmi)

Lähde: The Sun
Kuvat: WireImage / AOP

Lue myös:

    Uusimmat