Julkkiksetkaan eivät aina onnistu: He menettivät rahaa talokaupoillaan

Asuntomarkkinoilla tasapainoilu ei ole aina helpointa hommaa. Sen ovat huomanneet Hollywoodin julkkiksetkin, jotka ovat viimeisen vuoden aikana joutuneet kärsimään tappioita talokaupoillaan.

Luksuslukaaleja ja ökykartanoita – Hollywoodin kermalla on varaa upeimpiin koteihin, mutta aina niistä eroon pääseminen ei suju niin kuin oli tarkoitus.

Lue, ketkä julkisuuden henkilöt joutuivat nöyrtymään asuntomarkkinoilla.

Katy Perry

Poplaulaja Katy Perry osti espanjalaistyylisen kotinsa Hollywoodista vuonna 2011. Perryn tarkoitus oli asua kodissa aviomiehensä Russell Brandin kanssa, mutta pari erosi jo ennen kuin muuttolaatikot ehdittiin kantaa taloon sisälle. Laulaja maksoi talosta 4,7 miljoonaa euroa, mutta sai siitä lopulta vain neljä miljoonaa euroa. Muut kulut huomioon ottaen Perry hävisi noin 750 000 euroa.

Reese Witherspoon

Oscar-palkittu näyttelijä Reese Witherspoon hävisi noin 600 000 euroa myydessään hevostilansa Kalifornian Ojaista. Witherspoon osti tilan vuonna 2008 noin 4,2 miljoonalla eurolla ja laittoi sen vuonna 2013 myyntiin huimalla 7,2 miljoonalla eurolla. Loppujen lopuksi tähti joutui tyytymään 3,6 miljoonaan euroon.

Michael Jordan

Ex-koripalloilija Michael Jordan on yrittänyt myydä hulppeaa kotiaan jo vuosia siinä kuitenkaan onnistumatta. Alunperin Jordan pyysi Chicagossa sijaitsevasta talostaan yli 20 miljoonaa euroa, mutta myöhemmin hinta putosi 15 miljoonaan euroon. Jordan kuitenkin epäonnistui jälleen myyntiyrityksessään ja koti yritettiin huutokaupata ilman mitään minimihintaa. Lukaali ei kuitenkaan kelvannut huutokaupassakaan kenellekään, joten se on edelleen myynnissä eikä koripallolegendalla tunnu olevan toivoakaan saada 5000-neliöisestä luksuskodistaan hyvää hintaa. Hulppeassa talossa on muun muassa yhdeksän makuuhuonetta, 15 kylpyhuonetta sekä tietysti täysikokoinen koripallokenttä.

Ryan Phillippe

Reese Witherspoonin ex-mies, näyttelijä Ryan Phillippe, hävisi ex-vaimonsa tavoin talokaupoissaan. Phillippe hävisi liki 850 000 euroa myydessään Hollywood Hillsin alueella sijaitsevan kotinsa vuoden 2013 maaliskuussa. Alihintaan kaupaksi käynyt talo on pinta-alaltaan yli 700 neliömetriä ja sen pihalla on 18-metrinen uima-allas.

Christina Aguilera

Laulaja Christina Aguilera tuskaili talonsa myymisen kanssa kahden vuoden ajan ja lopulta tähti sai lukaalistaan huimasti vähemmän kuin olisi halunnut. Osbournen tosi-tv-perheeltä ökytalonsa ostanut Aguilera olisi nimittäin toivonut saavansa talostaan 9,7 miljoonaa euroa, mutta sai tyytyä 8,3 miljoonaan euroon eli samaan summaan kuin mitä siitä maksoikin. Remontteihin käytetyn rahan ja muiden kulujen jälkeen Aguilera hävisi kuitenkin sievoisen summan rahaa myydessään Beverly Hillsin kotinsa.

Kate Walsh

Greyn anatomia - ja Rakkauden anatomia -sarjoista tuttu näyttelijä Kate Walsh sai Los Felizin kodikkaasta kämpästään noin 3,5 miljoonaa euroa, joka oli noin 54 000 euroa vähemmän kuin, mitä tähti itse siitä maksoi.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat