Jousimiehen vuosihoroskooppi 2021

Jousimiehen vuosihoroskooppi 2021: Jo parisuhteessa olevat jousimiehet viettävät intohimoisia hetkiä kumppaninsa kanssa. Perhe-elämäsi on tänä vuonna myötätuulessa…

Rakkaus

Jousimiesten vuosi alkaa varsin vauhdikkaasti ja intohimoisestikin. Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä ja solmit uusia tuttavuuksia.

Jos olet sinkku, voit kohdata jo vuoden alussa jonkun, joka vie sinulta jalat alta. Saatkin nauttia koko alkuvuoden ajan tuoreen suhteen kihelmöivästä intohimosta ja jännityksestä. Samalla voit vähitellen tutustua rakkaaseesi ja selvittää, onko kyseessä oikeasti sellainen ihminen, jonka kanssa voisit viettää vaikka koko loppuelämäsi. On parempi, että yhteensopivuutenne tai yhteensopimattomuutenne selviää ennen kuin suhde etenee liian vakavaksi.

Jo parisuhteessa olevat jousimiehet puolestaan viettävät intohimoisia hetkiä kumppaninsa kanssa. Kuumat tunteet voivat kuitenkin yhtäkkiä melkein ilman syytä räjähtää myös kiivaiksi riidoiksi. Yrittäkää kommunikoida mahdollisimman selkeästi ja yksiselitteisesti, niin voitte paremmin välttää riidat.

Perhe

Perhe-elämäsi on tänä vuonna myötätuulessa. Aiemmat erimielisyydet ja riidat perheenjäsenien välillä jäävät taakse ja yhteys välillänne vahvistuu ja syvenee. Silloin kun ulkomaailmassa myrskyää, tuntuu erityisen hyvältä palata kotiin rakastavan perheen luokse.

Työ ja ura

Ammatillisesti vuosi on jousimiehille varsin vaativa ja intensiivinen, mutta kun jaksat pysyä vauhdissa ja haasteissa mukana, niin menestystä ei tule puuttumaan.

Loppuvuodesta saatat ehkä alkaa haikailla myös uuden työpaikan perään tai ainakin toivoisit saavasi hieman erilaisia tehtäviä nykyisessä työssäsi. Sinulla on selvät suunnitelmat, ja niinpä osaat tehdä valintoja, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Prosessi on pitkä, ja sen hedelmät alkavat ehkä näkyä vasta seuraavan vuoden puolella.

Raha

Sinun rahatilanteessasi ei vuonna 2021 ole valittamista. Sinun kannattaa kuitenkin tehdä raha-asioissa pitkän tähtäimen suunnitelma, niin et joudu hankaluuksiin tulevaisuudessakaan. Älä myöskään tee tärkeitä rahaan liittyviä päätöksiä harkitsemattomasti, niin voit viime kädessä säästää paljon rahaa.

Opiskelu

Opiskelevilla jousimiehillä on menestyksekäs vuosi edessään. Sinä et ota häiriötä siitä mitä ympärilläsi tapahtuu, vaan pystyt keskittymään opiskeluusi aina sataprosenttisesti. Yllätkin suorastaan loistaviin suorituksiin.

Terveys

Nyt jos koskaan sinun kannattaa alkaa oikeasti huolehtia terveydestäsi, sillä se auttaa sinua kasvattamaan vastustuskykyäsi. Liiku riittävästi ja syö tasapainoista ruokaa. Pidä myös energiansaantisi ja kulutuksesi tasapainossa, niin voit hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja