Jousimiehen vuosihoroskooppi 2018

Ammatillisesti olet tänä vuonna myötätuulessa. Olet päättäväinen ja tiedät mitä tahdot.

RAKKAUS

Rakkautta ei tästä vuodesta tule puuttumaan.

Sinkkujousimiesten, ja -naisten, sosiaalinen elämä on vilkasta, ja mitä enemmän ihmisiä tapaat, sitä todennäköisemmin se oikeakin voi tulla heidän joukossaan vastaan. Suhde syttyy roihahtaen ja voi muuttua nopeasti hyvinkin vakavaksi.

Vakiintuneessakin parisuhteessa elävillä jousimiehillä menee hyvin. Vietät mukavia hetkiä yhdessä kumppanisi kanssa sekä kotona että matkoilla. Yhteiset kokemukset vahvistavat entisestään teidän välistänne kiintymystä, rakkautta ja yhteenkuuluvuutta.

PERHE JA YSTÄVÄT

Suhteesi niin perheeseesi kuin ystäviisikin ovat tänä vuonna hyvät. Työkiireet tosin voivat välillä kiristää tunnelmaa ja synnyttää pieniä riitoja. Avoimella keskustelulla riidat kuitenkin ratkeavat yhtä nopeasti kuin ovat syntyneetkin. Sinusta on tukea ja apua ikääntyneille vanhemmillesi ja kaikille muillekin apua tarvitseville. Sinäkin tiedät saavasi vuorostasi apua kun tarvitset.

TYÖ JA URA

Ammatillisesti olet tänä vuonna myötätuulessa. Olet päättäväinen ja tiedät mitä tahdot. Osaat myös käyttää luovuuttasi ja tuoda mielipiteesi ja ideasi julki rakentavalla tavalla. Niinpä sinulla onkin todella hyvät mahdollisuudet edetä urallasi. Samalla voit myös laajentaa verkostojasi ja luoda pohjaa tulevaisuudelle, sillä sinähän et jämähdä paikallesi, vaan tähtäät koko ajan eteenpäin.

OPISKELU

Sinun keskittymiskykysi ei ole tänä vuonna paras mahdollinen, ja se saattaa näkyä opiskelutuloksissasi. Et myöskään pysty tallentamaan muistiisi kaikkea sitä, mitä sinun pitäisi muistaa. Onneksi motivaatiosi on kuitenkin vahva, eivätkä pienet vastoinkäymiset sinua lannista.

RAHA

Raha-asiasi sujuvat alkuvuodesta suorastaan loistavasti. Tulosi kasvavat, ja sinulla on ehkä varaa hankkia jotakin sellaista mistä olet aiemmin voinut vain haaveilla. Muista kuitenkin, että jos menosi kasvavat samassa suhteessa tulojen kanssa, on lopputulos plus miinus nolla.

TERVEYS

Yritä välttää liikaa kiirettä niin työssäsi kuin vapaa-ajallakin. Hosuminen voi johtaa vaaratilanteisiin, joissa voit loukata itsesi vakavasti.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Lupaa itsellesi olla reagoimatta niin voimakkaasti kaikkeen mitä tapahtuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja