Mainos

Joulun koristeista on moneksi – Kokeile vinkkejä!

Piparimuotit sopivat muuhunkin kuin leivontaan, ja muffinssivuokaan voi laittaa muutakin kuin taikinaa. Joulukoristeita voi hyödyntää monella tavalla.

Muffinssivuoasta kynttiläteline

Kuuden kupin muffinssivuoka sopii hyvin upeaksi kynttilänalustaksi. Laita kuppeihin kynttilöitä ja aseta näyttävä kynttiläteos keskelle pöytää. Jätä muutama kuppi tyhjäksi ja laita niihin joulupalloja väriä antamaan.

Kukka-asetelmien laatikot

Yksi joulun suosituimmista tuliaisista on kaunis kukka-asetelma. Usein nämä asetelmat on tehty kauniisiin laatikoihin, joita ei kannata heittää pois joulun mentyä. Laatikot sopivat hyvin vaikkapa yrttien kasvatukseen.

Piparimuotit kuuseen

Kun piparit on leivottu, voi metallisista piparimuoteista tehdä kuusenkoristeita. Valitse erimuotoisia muotteja ja kiinnitä niihin jouluista narua. Persoonalliset kuusenkoristeet ovat näyttäviä ja hauskoja.

Kierrätä joulukortit

Kaksiosaiset joulukortit on helppo käyttää uudelleen pakettikortteina. Leikkaa alkuperäisestä kortista pieniä pakettikortteja. Yhdestä kortista saat 1–4 pakettikorttia, riippuen siitä, miltä kortin kuvio näyttää.

Silkkinaruista rusetit lastenhuoneeseen

Kauniit lahjanarut kannattaa säästää. Niillä voi koristella lastenhuoneen esimerkiksi sitomalla naruista rusetit vetolaatikoiden nuppeihin. Naruista voi tehdä myös koristeet ikkunoihin sitomalla naruihin tasaisin välimatkoin pieniä joulupalloja.

MTV3/realsimple.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.