José Mourinhon uusi seura selvisi

Jalkapallon Englannin Valioliigan Tottenhamista lähtöpassit saanut José Mourinho on italialaisseura AS Roman tuleva päävalmentaja. Seura vahvisti, että nykyinen päävalmentaja Paulo Fonseca jättää seuran kauden päätteeksi.

Portugalilaisluotsi sai potkut viime kuussa Tottenhamista. Mourinho tekee paluun Italiaan, jossa niitti menestystä Interin peräsimessä. Saldona oli mm. kaksi Serie A:n mestaruutta ja yksi Mestarien liigan voitto. Mourinhon pesti Tottenhamissa oli pettymys, sillä joukkue on jäämässä ulos Mestarien liigan peleistä ja Eurooppa-liigassa se putosi neljännesvälierissä Dinamo Zagrebille.

AS Roma tulee olemaan tällä kaudella todennäköisesti korkeimmillaan seitsemäs maan pääsarjassa. Eurooppa-liigassa se on lähes mahdottoman tehtävän edessä, sillä se koki välierien avausosassa 2-6-tappion Manchester Unitedille.

– Haluamme rakentaa yhdessä voittavan projektin tuleville vuosille. Roman fanien uskomaton intohimo sai minut hyväksymään tarjouksen ja en malta odottaa ensi kauden alkua, Mourinho sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat