Jorma Uotinen pohti suorassa lähetyksessä TTK:n suosion salaisuutta

Jorma Uotinen haastattelussa 9:28
Jorma Uotinen sai yllätyksen ystäviltään suorassa lähetyksessä! Katso videolta!

Jorma Uotinen puhui Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suosion salaisuudesta. 

Possen halloween-teemaisessa jaksossa 28. lokakuuta studioon saapui vieraaksi tanssilegenda Jorma Uotinen. Uotinen tuomaroi parhaillaan pyörivää Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa jo 15. kerran. Uotinen analysoi suorassa lähetyksessä Viivi Pumpasen ja Aku Hirviniemen haastattelussa, miksi TTK on niin suosittu.  

– Sen takia, että istun siellä pulpetin takana ja annan näitä kuolemattomia lauseita, hän vitsaili. 

– Mutta ihan oikeasti sanottuna, siinähän on kaikki hyvän viihdeohjelman ainekset: upea musiikki, onnistumisen hetkiä, hyviä mokia ja kaikkia kertomuksia, miten ihmiset kehittyvät siinä, niin kuin sinäkin aikanaan, Uotinen sanoi Pumpaselle. 

Uotinen on tuttu niin korkeakulttuurin kuin viihteenkin parissa. Hirviniemi tiedusteli, miten Uotinen onnistuu säilyttämään arvokkuutensa ottamatta itseään liian vakavasti. 

– Olemalla oma itseni. Yli 40 vuotta olin lähinnä korkeakulttuurin parissa, sitten olen siirtynyt tänne viihteen puolelle ja tämä on ollut aivan riemastuttavaa aikaa. Joku sanoin minulle tänne tullessa etkö pelkää, että naama kuluu. Jos naamani kuluu yli seitsemänkymppisenä, niin ei mitään väliä. Jos vielä kelpaa tekemään näitä ohjelmia, hän sanoi.

Pumpanen voitti TTK-kisan yhdessä Matti Puron kanssa vuonna 2011. Miten Uotinen kuvailee naisen taivalta kisassa? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta! 


Possen juhlakausi perjantaisin kello 20 alkaen suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat