Tanssijalegendat valtasivat TTK-parketin – katso pysäyttävä show

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma alkoi tuomareiden esityksellä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma alkoi Jukka Haapalaisen ja Jorma Uotisen upealla tanssiesityksellä. He esittivät otteen Kuolemantanssi-teoksesta. 

Tanssituomareiden tanssi säväytti paikalla olleen yleisön ja moni seurasikin show’ta tiiviisti tuijottaen. Lavalla nähtiin tanssituomareiden lisäksi myös Haapalaisen tanssijapuoliso Sirpa Suutari-Jääskö, joka saapui yleisön eteen punaiseen mekkoon pukeutuneena.

Parhaillaan kolmikko esittää August Strindbergin teosta tanssimuodossa Tampereen Työväen Teatterissa. 

– Saa tehdä työtä rakkaiden ihmisten ja erittäin vaativien ja kannustavien kollegoiden kanssa. Ei voisi parempaa ajatella, Haapalainen hehkutti lähetyksessä.

Tänään sunnuntaina 23. lokakuuta parketilla jorataan Suomi-klassikkojen tahdissa. Lisätutinaa tuo Vesa-Matti Loiria kunnioittava lisätehtävä.

Ohjelmassa mukana mittelöimässä kauden voitosta ovat vielä Sonja Kailassaari, Benjamin Peltonen, Maaret Kallio, Jaakko LoikkanenSignmark sekä Mikko Nousiainen

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat