Jope Ruonansuu pian puolivuotiaasta lapsestaan: ”Hän on nauravainen tyttö”

Putous-ohjelmassa vieraillut Jope Ruonansuu kertoi tuoreita kuulumisia perhe-arjestaan. Ruonansuun nuorin lapsi täyttää pian puoli vuotta.

Suosikki-imitaattori Jope Ruonansuu, 52, vieraili suorassa Putous-lähetyksessä lauantaina 21. tammikuuta 2017. Mies nähtiin ohjelmassa imitoimassa Vesa-Matti Loiria.

Putous-kulisseissa Ruonansuu kertoi tuoreita kuulumisiaan. Viimeiset kuukaudet Ruonansuun kotona on eletty vauva-arkea. Jopen Mari-vaimo synnytti pariskunnalle iltatähden elokuussa 2016. 

– Tyttö on nyt 5,5 kuukautta vanha. Hän voi oikein mainiosti ja kasvaa hyvissä kasvukäyrissä.

Ruonansuun mukaan tyttären kehitystä on ollut hauska seurata.

– Hän on nauravainen tyttö ja on jo oppinut kierähtämään. Hän vetäisee selältä mahalleen ja nauraa päälle, Ruonansuu kertoi hymyillen.

Vuonna 2011 avioituneella pariskunnalla on myös pian 7 vuotta täyttävä poika. Lisäksi Ruonansuulla on edellisestä avioliitostaan 20-vuotias tytär.

– Pojan kanssa katsoimme Putousta edellisellä kaudella, kun Matti Pikkuvanhanen voitti. Hän oli meidän molempien suosikki ja arvasimme hänen voittavan, Ruonansuu muistelee.

Viime vuonna imitaattorin syksyä varjosti äkisti iskenyt keuhkokuume, joka vei miehen sairaalaan asti. Ruonansuun mukaan terveysongelmat on nyt kuitenkin selätetty.

– Lokakuu meni sairastumisen takia pieleen. Se oli rankkaa varsinkin yrittäjälle, kun siinä ei kuukauteen paljoa pihalla käydä. Sitten sain rokotuksen, joten enää ei pitäisi tulla keuhkokuumetta.

– Nyt voin oikein mainiosti. Aina näistä toivutaan. Tammikuun olen ollut lomilla ja tipattomalla. Hyvin on tipaton pitänyt. Katsotaan jos se vaikka jatkuisi helmikuunkin, Ruonansuu mietiskeli.

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat