Jon Sallinen jäi neljänneksi – "Pari lisätemppua olisi pitänyt saada mukaan"

Freestylehiihtäjä Jon Sallinen laski neljänneksi Pekingissä kisatussa lumikourun maailmancupin osakilpailussa.

Sallinen sai parhaasta laskustaan 88 pistettä ja jäi kolmannesta sijasta 0,75 pisteen päähän.

Kilpailun voitti Yhdysvaltojen Alex Ferreira pistein 91,00. Toinen oli Uuden-Seelannin Luke Harrold (89,25) ja kolmas Yhdysvaltojen Hess Hunter (88,75).

– Kisalaskuista jäi ihan ok fiilis. Vähän harmittaa, etten saanut puhdasta runia (laskua) finaaleissa. Pari lisätemppua olisi pitänyt saada mukaan, että olisi tullut parempi tulos. Mahdollisuuksia olisi ollut ihan ykkössijaan saakka. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että sain yhden käypäisen laskun finaalissa, siihen on pakko olla tyytyväinen, Sallinen sanoi tiedotteessa.