Jon-Jon joutui jättämään Tähdet, tähdet -kilpailun ensimmäisten joukossa: "Ei ollut tarpeeksi arsenaalia takana"

Jon-Jon on harmissaan mutta myös osin helpottunut putoamisestaan Tähdet, tähdet -kilpailusta. 

Tähdet, tähdet -ohjelman neljännessä suorassa lähetyksessä elettiin dramaattisia hetkiä, kun ohjelman tuoreimmalla kaudella nähtiin ensimmäistä kertaa pudotus. Kilpailusta putosi bileteemaisen jakson päätteeksi kolme vähiten yleisöääniä saanutta artistia. 

Pudonneet muusikot olivat AuroraJon-Jon sekä Samae Koskinen

Jon-Jon kertoo olevansa harmissaan pudotuksestaan, mutta myös toisaalta helpottunut siitä, että se helpotti käytännön asioita hänen kiireisessä arjessaan. 

– Vähän haikea fiilis, ettei pääse jatkamaan tätä hommaa, mutta toisaalta tämä helpottaa mun aikatauluja. Mulla on ollut aika rankat muutamat viikot tässä, niin vähän helpottaa tämä.

Jon-Jon työstää tällä hetkellä omaa musiikkiaan ja häneltä ilmestyy single piakkoin. Lisäksi hän on mukana Tampereen työväenteatterin musikaalissa. 

– Tämä edestakaisin sahaaminen on ollut aika raskasta. Ja lisäksi kun nämä sunnuntain lähetykset vetää aika kierroksille, niin adrenaliinipiikkien tasaaminen on ollut oma hommansa. 

Artisti kertoo, ettei pudotus tullut hänelle täytenä yllätyksenä, sillä hän oli edellisellä viikolla myös kolmen vähiten ääniä saaneen artistin joukossa. 

– Mulla ei ollut tarpeeksi arsenaalia takana noissa fanijoukoissa, kun ei ole vielä edes julkaissut mitään omaa musiikkia. 

Jon-Jon on tyytyväinen omaan suoritukseensa ohjelmassa, vaikka myöntää olevansa perfektionisti, joka löytäisi aina jotain parannettavaa omasta suorituksestaan. 

– Mulla oli kivaa ja nämä (esitykset) menivät kuitenkin sillä tavalla, ettei mitään katastrofaalista tapahtunut. 

Omaksi suosikkiesityksekseen Jon-Jon nostaa kolmannella viikolla nähdyn tulkinnan Olavi Virran klassikosta Armi. Tuolloin Jon-Jon pääsi todella muokkaamaan vanhaa, tunnettua klassikkoa, jonka hän sanoitti osittain uudestaan. 

– Sai vielä vähän enemmän palasen omaa itseään sinne.

Tähdet, tähdet MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja