Johanna Tukiaisen 30-vuotisjuhlat: Biletti Justin Timberlaken jahdilla!

Dolls-tanssipoppoon kohuvetäjä Johanna Tukiaisen kauan suunnittelemat 30-vuotispippalot sujuivat yli odotusten. Tukiainen hehkuttaa Hymy-lehden nettisivuilla pitämässään blogissa kaksipäiväisten juhlien huipentuneen yksityisbileisiin Cannesiin.

Privaattibileisiin Johanna Tukiaisen seurueineen eksyi muutaman onnekkaan sattuman kautta.

– Bailasin Justin Timberlaken jahdilla, Johanna aloittaa kirjoituksensa.

– Paikalla oli muun muassa kuuluisa laulaja Justin Timberlake, mutta emme saaneet kuvata. Sekä Cannes että St. Tropez ovat täynnä ihan mielettömän upeita suuria jahteja, Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Juhlat jatkuivat seuraavana päivänä, jolloin Tukiaisen tuttava sponsoroi hänelle "mielettömän suuren, vaahtokarkeista tehdyn kerroskakun".

– Kuljetimme valtavan vaahtokarkkikakun St. Tropezin satamaan, jossa juhlimme rannalla sijaitsevassa yökerhossa. Kaikki ihmiset kerääntyivät ympärillemme ottamaan valokuvia, Johanna jatkaa hehkutustaan.

Tukiaisen kolmekymppisiä oli juhlistamassa muun muassa tämän hyvä ystävä, fitness-ammattilainen Rachel Kauppila.

Vaikka luksusjuhliminen Ranskassa Johannalle maistuukin, on tämä silti omien sanojensa mukaan aina ja ikuisesti USA-fani.

– Kaikesta huolimatta vaikka tämä on aivan upea paikka, olemme silti Julian kanssa USA-faneja! Tuntuu siltä, että esimerkiksi Miamia, Kaliforniaa, Hawaijia ja Arubaa ei voita mikään, hän kirjoittaa.

Maantiedon tunneilla Johannan olisi kannattanut olla hieman skarpimpi, sillä Karibialla Aruba ei suinkaan ole osa Yhdysvaltoja, vaan se on Alankomaiden kuningaskunnan autonominen osa, jonka virallinen kielikin on hollanti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat