Johanna Pakonen: Vauva kulkee kiertueella mukana

Suosikkilaulaja Johanna Pakonen juhlii 10-vuotista taiteilijauraansa.

Vuoden 2002 tangokuningattareksi kruunattu Johanna Pakonen sovittaa kätevästi yhteen vauva-arjen ja keikkaelämän. Sinitaivas-kiertueella muiden tunnettujen suomalaisartistien kanssa viihtyvä Pakonen tietää, miten ajan voi käyttää tehokkaasti hyödyksi.

– Vauva kulkee mukana. Isä, mummo tai kummitäti Eija Kantola huolehtivat hänestä minun lisäkseni. Äsken automatkallakin Eija syötti häntä takapenkillä, kun minä ajoin. Nyt hän on hotellissa mummin kanssa, Pakonen kertoo nauraen helisevästi MTV3.fille.

Huhtikuussa syntynyt tytär viihtyy hyvin menossa mukana. Nuoresta iästään huolimatta hänellä riittää paljon asiaa. Pakonen kertoo nuoren vauvan soitelleen jo bändin rumpalin kanssa rumpuja.

– Hän on kyllä kauhean innoissaan ja sosiaalinen. Hän juttelee kaikille, äiti kuvailee tytärtään.

Itsenäisyyspäivän lähestyessä 10-vuotisjuhlaansa viettävä Pakonen toivoo pilke silmäkulmassa saavansa kutsun Linnan juhliin. Hän juhlii yhdessä uran merkkipylvästä Eija Kantolan kanssa. Hänellä tuli taiteilijauralla täyteen 20 vuotta.

– Meillä olisi jo juhlavaatteetkin hankittuna, että terkkuja Saulille, Pakonen lähettää naureskellen terveisensä presidentin suuntaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat