Joel Hallikaisen poika joutui yllättävään vaaraan: "Tilanne oli todellakin hengenvaarallinen"

Joel Hallikainen kertoo sosiaalisessa mediassa poikansa joutuneen vaaralliseen tilanteeseen nielaistuaan vahingossa ampiaisen.

Muusikko Joel Hallikainen jakoi Facebook-tilillään tiistaina 24. heinäkuuta päivityksen, jossa hän kertoo vakavasta tilanteesta, joka kävi hänen pojalleen hiljattain. 

Päivityksessään Hallikainen kirjoittaa, että hänen poikansa oli soittanut Hallikaiselle edellisenä päivänä paniikissa ja kertonut juoneensa tölkistä limpparia. Tölkissä oli ampiainen, jonka poika oli vahingossa nielaissut. Poika kertoi Hallikaiselle ampiaisen pistäneen häntä kurkkuun ja kivun olevan kova. 


Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hallikainen kertoo neuvoneensa poikaansa soittamaan välittömästi hätänumeroon. Apu oli tullut paikalle nopeasti ja Hallikaisen poika pääsi pikaisesti hoitoon. 

– Tilanne oli todellakin hengenvaarallinen jos hän olisi ollut millään tavoin allerginen ampiaisen pistolle. 

Päivityksensä lopussa Hallikainen kiittää sairaalan osaavaa henkilökuntaa avusta ja varoittaa kaikkia ampiaisten vaarallisuudesta. 

– Ampiaiset ovat nyt isosti liikkeellä kuuman kesän vuoksi. Ne hakeutuvat juomiin ja ruokiin. Olkaa kaverit tarkkana – oikeesti!

Joel Hallikaisella on puolisonsa Pia Hallikaisen kanssa viisi lasta.

Hallikaisten pojan vaaratilanteesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat