Mainos

Jo kolmas todistaja sanoo Gustafssonin tunnustaneen

Syyttäjän mukaan kahta äskettäin ilmaantunutta todistajaa ei huomioida huomenna päättyvässä käsittelyssä.

Bodominjärven kolmoissurman yllätystodistajien joukkoon on saatu jälleen yksi lisää. Keskusrikospoliisi kertoi tänään STT:lle kuulustelleensa hiljattain vielä yhtä ihmistä, joka sanoo Bodom-murhista syytetyn Nils Gustafssonin tunnustaneen veriteot.

Todistajan tarina on KRP:n ja syyttäjien mukaan samankaltainen kuin viimeviikkoisen Alibi-lehden haastatteleman naisenkin. Poliisi ja syyttäjät eivät halua valottaa tarkemmin, kuka todistaja on ja milloin väitetty keskustelu Gustafssonin kanssa olisi käyty.

Kyseinen todistaja on jo kolmas, joka on kertonut Gustafssonin tunnustuksesta. Viime viikolla Espoon käräjäoikeudessa todistanut KRP:n tutkija sanoi Gustafssonin myöntäneen surmat keväällä 2004. Alibi-lehti puolestaan esitteli Virpi-nimisen naisen, joka kertoi Gustafssonin avautuneen hänelle linja-autossa vuonna 1982.

Syyttäjien mukaan Virpiä ja toista äskettäin ilmaantunutta todistajaa ei enää huomioida käräjäoikeuden torstaina päättyvässä käsittelyssä. Sen sijaan tutkinta yllätystodistajien osalta jatkuu, ja he voivat päästä ääneen mahdollisessa hovioikeuskäsittelyssä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.