Tämä on kaikista googlatuin kysymys seksiin liittyen – tiedätkö vastauksen?

Google on paljastanut haetuimman seksikysymyksensä. Mutta mikä on vastaus siihen?

Internetin yksi parhaista puolista on tiedonsaanti. Kun tarvitset nopeita vastauksia, etkä kehtaa kysyä kavereitla, hakukoneet ovat käytössäsi. Durexin teettämä selvitys paljastaakin Googlen yleisimmin haetun seksiaiheisen kysymyksen.

Kiinnostavin kysymys seksin parista on Googlen mukaan: "Missä sijaitsee g-piste?"

Aihe on saanut tutkijatkin kiistelemään koko g-pisteen olemassaolosta, mutta yleisemmin tarjottu vastaus kysymykseen lienee se, että g-piste sijaitsee emättimen etuseinämässä, noin 5–8 senttimetrin "syvyydessä".

Löydätkö oman g-pisteesi?

G-piste on helpoin löytää naisen maatessa selällään kumppanin tai naisen itsensä laittaessa sormen tai kaksi emättimeen kämmenpuoli ylöspäin. Sormea koukistaessa virtsaputken ympärillä oleva kudos alkaa turvota. Turvonnut alue on g-piste. Sen stimulointi voi naisesta tuntua ensin pissahädältä, mutta hetken päästä tunne muuttuu nautinnoksi. On hyvä muistaa, että kaikki naiset eivät g-pisteen stimuloimisesta kuitenkaan nauti.

Brittitutkijat ovat tyrmänneet koko g-pisteen. Englantilaisen Kings Collegen tutkijat tulivat 1800 naista tutkiessaan nimittäin siihen tulokseen, ettei g-pisteen olemassaolosta ole mitään todisteita. Pian tämän jälkeen ranskalaiset tutkijat kuitenkin lyttäsivät brittitutkimuksen vialliseksi ja naisia epäkunnioittavaksi gynekologien konferenssissa Pariisissa. Konferessin organisoinut Sylvain Mimoun julisti, että 60 prosentilla naisista on g-piste, se pitää vain löytää.

Naisen nautinto tuntuu todella olevan Google-käyttäjien mielessä, sillä hyvänä kakkosena haetuimpien seksikysymysten joukossa tulee: "Miten saan tuotettua naiselle orgasmin?"

***

3:08

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja