Voi aiheuttaa vakavan murtuman – yleinen seksiasento on vaarallisempi kuin luulet

Moni tyytyy makuuhuoneessa tuttuihin ja turvallisiin seksiasentoihin. Tästä syystä voikin tulla yllätyksenä, että yksi suosituimmista seksiasennoista on itse asiassa samalla kaikkein vaarallisin.

Ratsastus on yksi suosituimmista seksiasennoista, mutta harva tietää, että asento voi johtaa myös vakavaan loukkaantumiseen. Tässä asennossa kärsijän rooliin joutuu tyypillisimmin naisen alla makaava mies.

Miesten tulisi uskaltaa keskeyttää yhdyntä 

Advances of Urology -julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan ratsastus-asento on yksi vaarallisimmista seksiasennoista, sillä se voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa peniksen murtumisen. Brasilialaisen tutkimuksen mukaan jopa puolet yhdynnän aiheuttamista loukkaantumisista johtuu juuri tästä kyseisestä asennosta.

Asennossa nainen liikkuu peniksen päällä koko painollaan ohjaillen liikettä, eikä miehellä ole mahdollista vaikuttaa peniksensä asentoon. Väärään asentoon päätyminen aiheuttaa murtuman silloin, jos mies ei ilmaise tarpeeksi ajoissa asennon aiheuttavan kipua, vaan liike jatkuu entiseen tahtiin.

Peniksen joutuminen hankalaan asentoon ei tuota yleensä naiselle kipua tai muita oireita, joten miehen tulisi uskaltaa keskeyttää yhdyntä ajoissa ennen kuin on liian myöhäistä. 

Video: Löytyvätkö nämä välineet jo kaapistasi? 


Lue myös:

    Uusimmat