Mainos

Jo 14 tytärtä – suurperheen äiti ei aio lopettaa yrittämistä ennen kuin vihdoin saa pojan

Augustina Higueraa voidaan kutsua varsinaiseksi superäidiksi. Vaikka ikää hänellä on vasta 29 vuotta, hän on ehtinyt synnyttää jo 14 lasta. Aika näyttää, kuinka suureksi lapsiluku lopulta muodostuu. 

Kun Augustina Higuera synnytti toiset kaksosensa alle kaksi vuotta sitten, lääkärit vitsailivat, että on todennäköisempää voittaa lotossa kuin saada toiset kaksoset. Suurperheen äiti onkin kumonnut kaikkia todennäköisyyksiä synnyttämällä kaiken kaikkiaan kolmet kaksostytöt.

Vaikka äidin luulisi olevan onnensa kukkuloilla perheen suuresta lapsiluvusta, hän ei vielä ole täysin tyytyväinen. Vastoin kaikkia odotuksia, kaikki hänen lapsensa ovat tyttöjä. Suurperheen äiti onkin vannonut jatkavansa lasten tekoa niin kauan, kunnes hän ja hänen miehensä Jose saavat poikalapsen.

– Me molemmat todella haluaisimme pojan. Olisimme siitä ikionnellisia, joten aiomme jatkaa yrittämistä, Higuera kertoo.

Äiti kertoo, että pariskunta on onnellinen terveistä tyttäristään, mutta he haluaisivat pojan tasoittamaan tilannetta. Hän toteaa myös, ettei hän ole koskaan asettanut itselleen ylärajaa lapsiluvun suhteen.

– Olen onnekas siksi, että viihdyn raskaana. Minulla ei ole koskaan ollut mitään suuria ongelmia, joten se ei ole suuri stressinaihe minulle.

Neljä ensimmäistä lasta olivat vahinkoja

Elämä 14 lapsen kanssa on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Äiti kertoo pesevänsä taukoamatta pyykkiä, valmistavansa kahdeksan ateriaa päivässä ja kuljettavansa jälkikasvunsa kouluun minibussilla. Vaikka Higuera joutuu usein selviytymään kahden tunnin yöunilla, hän ei vaihtaisi päivääkään pois.

– On kaaosta katsoa 14 lapsen perään, mutta emme voisi tehdä asioita toisella tavalla. Olen aina halunnut olla äiti, Higuera kertoo.

Äiti tuli ensimmäisen kerran raskaaksi jo teini-ikäisenä silloiselle poikaystävälleen Antoniolle. Hän toteaakin, että hänen neljä ensimmäistä lastaan eivät olleet suunniteltuja.

Perheen lapset

Felicia, 14, Nyelli,13, Liliana, 12, Vanessa, 11, Daniela, 9, Cilla, 7, Luzena ja Marielena, 6, Analilia, 4, Hailee ja Braelee, 3, Aravelia, 2, Bella ja Isabella, 2kk

– Joka kerta kun tulin raskaaksi, olin järkyttynyt. Yritin erilaisia ehkäisymenetelmiä, mutta aina joku meni vikaan. Mutta kun tytöt syntyivät, olin aina todella onnellinen.

Higuera ja Antonia erosivat pian neljännen lapsen syntymän jälkeen. Äiti jäi yksin neljän lapsen kanssa, mutta pienimmän ollessa vasta kaksi kuukautta vanha, äiti tapasi nykyisen miehensä Josen, ja nyt pariskunnalla on kymmenen yhteistä lasta.

Pariskunta kertoo pitävänsä nyt hieman taukoa lasten hankkimisesta ja yrittävänsä poikalasta vasta sen jälkeen, kun perheen kuopus on neljävuotias.

Tämä perhe ei kärsi tästä poikalasten äitien yleisestä ongelmasta. 

2:14

Lähde: Mirror  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.