Jesse Puljujärvi heti kotiyleisön eteen – pelaa Kärppien tosipeleissä jo tällä viikolla!

Oulun Kärpät ilmoitti tänään tehneensä kauden mittaisen sopimuksen Jesse Puljujärven kanssa. Puljujärvi pelaa jo perjantaina, kun Kärpät avaa CHL-kautensa.

Puljujärven uran jatko on ollut kesän ajan kuuma peruna, sillä hänen NHL-tulokassopimuksensa umpeutui, ja yhteys Edmonton Oilersin kanssa on ollut tukossa.

MAINOS

CHL avaa C Moren kiekkokauden

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi

– Eilen illalla saimme käytännössä kaikki asiat sovittua niin, että Jesse teki sopimuksen meille ja me olemme siitä todella iloisia. Näemme, että Jesse varmasti vahvistaa meidän joukkuettamme, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoi MTV Urheilulle.

Kärppien kilpailullinen kausi alkaa tällä viikolla, kun CHL-ottelut pyörähtävät käyntiin. Kärpät kohtaa kotihallissaan perjantaina Grenoblen ja sunnuntaina SC Bernin. Puljujärvi on heti tositoimissa.

– Hän on perjantaina pelissä mukana. Siihen on tähdätty, eilen oli rekisteröinnin takaraja CHL:ään ja saimme Jessen mukaan. Tarkoitus on, että perjantaina hän pelaa meidän riveissämme ihan normaalisti, Aho kertoo.

CHL-ottelut tällä viikolla C Morella:

Torstai 29.8:
Klo 17.50: HC Pilsen-HPK, C More Sport 1
Klo 20.20: Klagenfurt-Tappara, C More Sport 2

Perjantai 30.8:
Klo 18.50: Pelicans-Trinec, C More Sport 1
Klo 18.50: Kärpät-Grenoble, C More Sport 2

Lauantai 31.8:
Klo 17.50: Zug-HPK, C More Sport 1
Klo 20.35: Biel-Tappara, C More Sport 2

Sunnuntai 1.9:
Klo 18.30: Kärpät-SC Bern, C More Sport 1 ja Sub
Klo 18.50: Pelicans-Lausanne, C More Max

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi

Puljujärvi ei tule kylmiltään Kärppien mukaan, hän on harjoitellut joukkueen mukana kolme viikkoa, kuten aiempinakin kesinä.

– Nyt hän hyppää meidän rosteriin, Aho toteaa.

– Tämä on iso juttu CHL:lle ja Liigalle, että Jesse palaa Kärppiin ja kotoiseen liigaan, hän iloitsee.

Puljujärven sopimus antaa hänelle 1. joulukuuta saakka mahdollisuuden siirtyä NHL:ään. Mahdollista siirtoa ei Oulussa etukäteen murehdita.

– Se mitä muualla tapahtuu, emme voi vaikuttaa. Se, että Jesse oli valmis tekemään päätöksen, että pelaa meillä, on upea asia. Aika näyttää, me olemme tehneet kauden mittaisen sopimuksen ja sen kanssa eletään. Jos jotain muuta tapahtuu, niin sitten tapahtuu, Aho linjasi.

Puljujärvi pelasi Kärpissä viimeksi kaudella 2015-16. Sen jälkeen hän siirtyi Edmonton Oilersin organisaatioon, jossa kertyi kolmen kauden aikana 139 NHL-ottelua pistein 17+20. Hän voitti Kärpissä Suomen mestaruuden kaudella 2014-15.

Lue myös:

    Uusimmat