Jenni Pääskysaari juontaa uutta Aarrepaja-sarjaa – ohjelmassa kunnostetaan vanhoja esineitä ja kuullaan koskettavia tarinoita

MTV Kausilanseeraus syksy 2021 1:30
Tältä näyttää MTV:n syksyn ohjelmisto – katso, mitä on luvassa!

Jenni Pääskysaari juontaa uutta Aarrepaja-sarjaa, jossa vanhat esineet saavat uuden elämän. 

Meillä kaikilla on esineitä ja tavaroita, joiden arvo on mittaamaton. Niissä piilee tarinoita, joita emme halua ikinä unohtaa. Uudessa hyvänmielen ohjelmassa vanhat ja risat tavarat saavat uuden elämän ja vievät muistoja eteenpäin sukupolvelta seuraavalle. 

Aarrepaja-ohjelman keskiössä ovat uskomattomat ja liikuttavat tarinat esineiden menneisyydestä ja ihmisistä, joille ne ovat tärkeitä. Tarinat luovat herkän ja kauniin tunnelman ja asettavat merkityksen entisöinnin arvolle. Joskus voi olla niin, ettei mitään muuta ole enää jäljellä, kuin tämä esine ja sen muisto. Ohjelman juontaa Jenni Pääskysaari.  

– Olemme nyt pari viikkoa artisaanien kanssa ottaneet vastaan ihmisten aarteita ja seuranneet niiden kunnostamista. Ohjelmassa on ihania ihmisiä ja upeita tarinoita. Jokaisessa jaksossa piipahtaa myös joku julkisuuden henkilö ja myös heidän tärkeä esine tullaan kunnostamaan, Pääskysaari kertoo.

Entisöinti tapahtuu idyllisessä pajassa, jossa maamme taitavimmat käsityöläiset näyttävät upean ammattitaitonsa. Heidän työnsä ja etuoikeutensa on herättää nämä tärkeät tavarat uudelleen henkiin. 

Heidän tarkkaa työskentelyään seurataan läheltä samalla, kun he kertovat prosessista ja eläytyvät ihmisten muistoihin ja tarinoihin. 

Sarja perustuu BBC:n erittäin suosittuun formaattiin Repair Shop, joka on niittänyt mainetta ympäri Eurooppaa. 

Aarrepaja alkaa myöhemmin syksyllä, MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat