Jenni Alexandrova kertoo blogissa huonoista puolistaan: "Eihän mitään voi korjata ennen kuin tajuaa sen olevan rikki"

Radiojuontaja Jenni Aleksandrova avaa blogissaan asioita, joissa on huono.

Radiojuontajana tunnettu Jenni Alexandrova repäisee uudella blogitekstillään. Suosikkijuontaja listaa lyhyesti asioita, joissa hän on mielestään huono.

Alexandrovan mukaan on liian yksipuolista kehottaa ihmisiä listamaan itsestään vain positiiviset puolet. Juontajan mielestä joskus tekee hyvää perehtyä myös asioihin, joissa ei ole taitava. Näin ihmisen on myös helpompi löytää itsestään niitä positiivisia puolia.

– Omien huonojen puolien listaaminen on hyväksi. Asioiden sanominen ääneen on ensimmäinen askel kohti parannusta. Eihän mitään voi korjata ennen kuin tajuaa sen olevan rikki, Alexandrova perustelee.

Ensimmäiseksi taidonpuutteekseen Alexandrova listaa neuvottelut. Hän on sanojensa mukaan todella huono perustelemaan ja neuvottelemaan edukseen. Esimerkkinä hän antaa tilanteen, jossa pyytää lisää palkkaa, mutta tyytyy oitis kohtaloonsa, jos sanotaan ei.

Toinen taito, joka juontajalta ei meinaa onnistua on moottoriajoneuvojen käsittely. Alexandrova kertoo, että hänellä on aina ollut ongelmia ajoneuvojen kanssa.

– Jos rehellisiä ollaan, olen surkea kaikkien moottoriajoneuvojen kanssa. Miten minä voisin ajaa venettä, kun suljen silmäni aina aallokossa? Kerran sain lainaksi isoveljeni Honda Monkeyn ja ajoin sen päin kiviaitaa. Sanomattakin on selvää, että ensimmäinen kerta jäi myös viimeiseksi, juontaja paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat