Jeffrey Lawman oli hukassa jääkiekkouran päättymisen jälkeen: "Oli ihan hirveä ongelma"

1:08
Katso, millaisia keskusteluja ensimmäisessä jaksossa käytiin!

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -seikkailurealityn toisessa jaksossa miehet keskustelevat elämänasioistaan iltanuotiolla.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  -sarjassa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa. He keräävät rahaa yhdessä hyväntekeväisyyspottiin, jonka yksi heistä saa lahjoittaa haluamalleen kohteelle. Kauden toisen jakson päätteeksi julkkikset kerääntyvät iltanuotion äärelle juttelemaan.

Tosi-tv-tähti Jeffrey Lawman kertoo olleensa ahdistunut jääkiekkouran päättymisen jälkeen ollessaan 23-vuotias.

– Minulla oli ihan hirveä ongelma silloin kun lopetin jääkiekon. Katsoin peiliin, että kuka minä oikein olen. Minua ahdisti, kun joku kysyi, että mitä teet. En voinut sanoa olevani jääkiekkoilija, kun en ollut enää, Lawman kuvailee tilannettaan.

Muut julkkikset neuvovat tähteä iltanuotiolla.

– Sinulla on miljoona mahdollisuutta rakentaa itsesi vielä moneen kertaan. Panoin vielä portsarin hommia ja Hunks-hommia 35-vuotiaana. Aloin vasta rakentamaan kymmenen vuotta sitten tätä mitä nyt teen, Esko Eerikäinen kuvailee.

Lawman puhuu paineista, joita hän joutuu kohtaamaan.

– Miljonääri 18-vuotiaana, miljonääri 20-vuotiaana. Tulee tunne, että pitäisi olla jo jotain, kun on jonkun tietyn ikäinen.

Kisassa ovat mukana Lawmanin ja Eerikäisen lisäksi, Antonio Flores, Anna Hanski, Jeffrey Lawman, Kyösti Mäkimattila, Nuppu Oinas, Jaakko Parkkali, Sakari "Sakke" Pietilä, Jussu Pöyhönen, Kerttu Rissanen, Sara Sieppi, Satu Silvo, Perttu Sirviö ja Heidi Sohlberg.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja