Jättimäinen kylpyankka ilmestyi yhdysvaltalaiskaupungin satamaan: "Kaikki rakastavat sitä"

Yhdysvaltalaisen Belfastin kaupungin satamaan ilmaantui toissa viikonloppuna seitsemän metriä korkea kumiankka.

Yhdysvaltain Mainessa on ällistelty jättimäistä keltaista kumiankkaa, joka ilmaantui toissa viikonloppuna lillumaan Belfastin kaupungin sataman edustalle. Mysteeriankasta kertovat muun muassa Bangor Daily News ja CBS Boston.

Kumiankka on noin 7,6 metriä korkea. Ankkaan on kirjoitettu ”Joy”, suomeksi ilo tai riemu.

Jättiankka on mitä ilmeisimmin kiikutettu asemiinsa lauantain vastaisena yönä. Toistaiseksi ei tiedetä, kuka tempauksen takana on.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kylpyankka ilahduttaa paikallisia

Satamakapteeni Katherine Given kertoi Bangor Daily News -medialle, että ankasta ei ole navigoinnin kannalta haittaa. Niinpä kellään ei ole ollut kiirettä "hätistellä" sitä tiehensä.

– Kaikki rakastavat sitä, Given kertoo.

– Minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuka sen omistaa, mutta se jotenkin sopii tänne Belfastiin. Monet haluavat pitää sen täällä.

Salaperäinen joukkio lähetti kommentit

Mysteeri kumiankan takaa raottui kuitenkin myöhemmin. Boston Magazine kertoo, että toistaiseksi nimettömänä pysytellyt ryhmä olisi antanut lisätietoja ankasta. Satamakapteeni Given lähetti Boston Magazinelle sitaatin, jonka hän kertoo saaneensa ankan satamaan kiikuttaneelta salaperäiseltä joukkiolta:

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Näinä aikoina ihmiset ovat jakautuneet maassamme niin katkerasti eri leireihin, että halusimme tuoda näytille jotain, joka muistuttaisi meitä samankaltaisuuksistamme erojemme sijaan, ryhmä kertoo.

– Lämmin kylpy kumiankan kanssa edustaa parhaimmalla tavalla lapsuutta ja iloa siitä, että maailmassa ei ole muuta huolta kuin se, että muistaa pestä korvantaustat!

Katso myös: Orava humaltui syötyään käyneitä päärynöitä!

Lue myös:

    Uusimmat