Burger Kingin pihalle ilmestyi teksti, joka aiheutti melkoisen kuhinan: "En ajatellut, että kukaan huomaisi"

0:31 Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa?

Amerikkalaisen Burger King -ravintolan työntekijät irtisanoutuivat kaikki samaan aikaan ja ilmoittivat asiasta mainoskyltin tekstillä. 

Videolla: Oletko sinä bongannut tätä yksityiskohdaa Mäkkärin nugeteista?

Yhdysvaltain Nebraskassa sijaitsevan Burger Kingin työntekijöiden tempaus on herättänyt melkoisen kuhinan sekä sosiaalisessa mediassa että amerikkalaisilla uutissivustoilla. Fox News kertoo, että Nebraskan Lincolnissa sijaitsevan Burger Kingin työntekijät irtisanoutuivat kaikki samana päivänä ja ilmoittivat asiasta näyttävästi ravintolan mainoskyltissä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Me kaikki irtisanoudumme. Pahoittelut tämän aiheuttamasta haitasta, kyltissä todettiin. 

Kuva kyltistä lähti leviämään sosiaalisessa mediassa hurjaa vauhtia ja asian taustoja spekuloitiin.

Viikkokausia kuumassa keittiössä ilman ilmastointia

Henkilökunnan joukkoirtisanoutumiselle oli selvä syy: työntekijät kertoivat paikalliselle KLKN Channel 8 -televisiokanavalle joutuneensa työskentelemään karmeissa olosuhteissa. Henkilökunta oli joutunut tekemään töitä viikkokausia kuumassa keittiössä, jossa ilmastointi ei ollut toiminnassa. Muun muassa ravintolapäällikkö Rachael Floresin tiedetään joutuneen sairaalaan nestehukan vuoksi. 

– En uskonut, että kukaan huomaisi sitä (kylttiä), koska teimme niitä vain yhden. Mutta sitten homma lähti käsistä Facebookissa. Sain soiton esimieheltäni, joka vaati tekstin poistamista, Flores kertoo paikalliselle televisiokanavalle. 

Flores oli työskennellyt ravintolassa tammikuusta saakka, mutta jätti irtisanoutumisilmoituksen pari viikkoa sitten, kun ei enää kestänyt työvuorojaan. Hänen mukaansa viikkotyöaika venyi useimmiten 60 tuntiin. Floresin lisäksi 8 muuta ravintolan työntekijää päätti lähteä ravintolapäällikön esimerkkiä seuraten. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Franchise-yrittäjävetoisena ketjuna toimiva Burger King ei ole toistaiseksi kommentoinut tätä yksittäistä tapausta amerikkalaismedioille.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja