Järkyttävä sää pilasi F1-harjoitukset – kova isku Mick Schumacherille

8:29
C Moren F1-asiantuntija Ossi Oikarinen ennakoi Nürburgringin sääolosuhteita ja sen vaikutuksia viikonloppuun.

Nürburgringin ylle noussut sankka sumu esti lääkintähelikopterien lentämisen, mikä johti lopulta perjantain ensimmäisten harjoitusten perumiseen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Eifelin GP suorana 9.-11.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Eifelin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kun lääkintähelikopterit eivät pystyneet sumun takia nousemaan lainkaan ilmaan, F1:n turvallisuusprotokollan mukaan harjoituksia ei voitu ajaa.

Sumun lisäksi sää oli muutenkin lannistavan sateinen ja kylmä. Ilman lämpötila oli aamupäivällä kymmenen, radan 11 celsiusastetta.

Perjantain toiset vapaat harjoitukset ovat ohjelmassa Suomen aikaa kello 16 alkaen.

Isku ensimmäisten harjoitusten peruuntumisesta on varmasti kova ainakin Mick Schumacherille, jonka piti debytoida F1-ympyröissä Alfa Romeon ratissa.

Michael Schumacherin pojan debyytistä vielä erityisemmän olisi tehnyt se, että saksalainen pitää Nürburgringiä omana kotiratanaan.

Ainakaan toistaiseksi ei ole tiedossa, että Schumacher saisi vielä mahdollisuuden ajaa toisissa harjoituksissa Antonio Giovinazzin paikalla.

Brittiläisen Sky Sportsin tietojen mukaan Schumacher ei saisi ajaa toisissa harjoituksissa, joten 21-vuotiaan odotettu debyytti siirtyy.

Myös toisen Ferrarin junioriohjelman kuljettajan, brittilupauksen Callum Illottin oli tarkoitus debytoida Eifelin osakilpailun 1. harjoituksissa Haas-tallin autolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja