Lewis Hamiltonilta lipsahti lisätietoa Mercedeksen koronatartunnan saaneesta – Valtteri Bottaksella täysi luotto Mercedeksen kykyyn hoitaa kuskien turvallisuus

8:29
Kimi Räikkönen kertoo C Moren haastattelussa alkukaudestaan, uransa pitkän iän salaisuudesta ja sopimustilanteestaan.

Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton yrittävät nyt viimeiseen asti vältellä koronavirustartuntaa F1-kauden lähestyessä loppuhuipennustaan. Mercedeksen tiimistä yksi jäsen sairastui jo.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Eifelin GP suorana 9.-11.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Eifelin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Talli ilmoitti torstaina, että yksi sen henkilökunnasta antoi positiivisen koronatestin ennen viikonlopun Saksan Nürburgringin ajoja.

Valtteri Bottas ei ollut tästä tapauksesta huolissaan, vaikka viruksen saaminen ja sitä kautta kisoista pois jääminen vaikeuttaisi heti MM-taistelua.

– Tiimi on onnistunut jäljittämään sen aika nopeasti. Toivomme, että kaikki on kunnossa tähän viikonloppuun, Bottas totesi.

– Kuskina sitä tietysti haluaa viimeiseksi saada sen. Se tarkoittaisi ainakin yhden kisan missaamista – ehkä jopa enemmän. Meillä on siitä jo yksi esimerkki, hän viittaa kaksi kisaa sivussa olleeseen Sergio Pereziin.

– Tässä täytyy siis olla niin varovainen kuin pystyy. Joskus kyse voi olla tuurista. On valitettavaa, että yksi tallin jäsen sai sen, mutta luotan täysin siihen, miten tiimi hoitaa kaiken.

Lewis Hamilton ei vielä torstaina ollut täysin selvillä, aiheuttaako yksittäinen tartunta tiimiin lisätoimenpiteitä.

– Se on surullista, koska kaverit tekevät niin paljon töitä väliviikonloppuna pysyäksemme turvassa.

– En osaa sanoa, mitä se tekee viikonlopullemme. Meillä on paljon mahtavaa väkeä tiimissämme. Kyse ei ole vain yhdestä ihmisestä.

Samalla Hamiltonilta lipsahti hiukan liikaa tietoa Mercedes-tiimin jäsenestä, jonka yksityisyyttä suojellakseen tiimi ei suostunut kertomaan mitään yksityiskohtia.

– Me yritämme tehdä hänet ylpeäksi tänä viikonloppuna, Hamilton lisäsi käyttäen huolimattomasti englannin kielen maskuliinimuotoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja