"Mick Schumacher on kopio isästään" – Kimi Räikkönen on jo tutustunut F1-legendan poikaan, josta saattaa tulla vielä hänen tallikaverinsa

Samassa tiimissä nimet Räikkönen ja Schumacher. Saattaa vaikuttaa F1-konsolipelaajan fantasialta, mutta ensi kaudella se saattaa olla totta Alfa Romeolla. Kimi Räikkönen kertoo jo tutustuneensa nuoreen Mick Schumacheriin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Eifelin GP suorana 9.-11.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Eifelin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alfa Romeo ei ole vielä julkistanut ensi kauden kuljettajiaan, mutta varikkohuhut kertovat tällä hetkellä vahvasti, että Räikkösen vuoden jatkosopimus tulisi julki jo perjantaina Saksan Nürburgringillä.

Samana päivänä 21-vuotias Mick Schumacher pääsee ensimmäistä kertaa mukaan F1-harjoituksiin Alfa Romeon toisella autolla. F1-legenda Michael Schumacherin pojasta on jo pitkään leivottu Ferrarin asiakastiimin uutta kuljettajaa.

Räikkönen kertoo seuranneensa nuorukaisen uraa ja tutustuneensa tähän jo ennakolta.

– On sitä tullut nyt tietenkin enemmän (seurattua), kun on ollut samoja viikonloppuja, varsinkin tänä vuonna. Hyvin on mennyt varsinkin viimeinen osa kaudesta Mickillä, Räikkönen kommentoi C Morelle Saksan kisaviikonlopun alla.

– Ihan hauskaa ja kiva, että pääsee ajamaan nyt ensimmäisen virallisen harjoituksen formula ykkösissä, hän lisää.

Jos Räikkösestä ja Schumacherista tulee tallipari Alfa Romeolle, ratkaisussa on vahvaa ympyrän sulkeutumisen makua. Kimi nostettiin vuoden 2006 lopuksi Ferrarille juuri Michael Schumacherin siunauksella.

Nuorempi Schumi tuo Räikköselle vahvasti mieleen tämän isän.

– Me tunnemme toisemme. Olemme jutelleet silloin tällöin. Aika kopio isästään, Räikkönen virnistää.

– Ihan vain (sen perusteella), kun tapaa. Ihan saman oloisia kavereita.

Lue myös:

    Uusimmat