Järkyttänyt varkaus – "Tämä kasvattaa legendaa Jaromir Jagrista"

Jaromir Jagr arpoo vielä huiman jääkiekkouransa jatkamista: "Ongelmani on se, että painan liikaa" 0:50
Jaromir Jagr arpoo vielä huiman jääkiekkouransa jatkamista: "Ongelmani on se, että painan liikaa."

Jaromir Jagr -figuurit on varastettu, jääkiekon NHL-seura Pittsburgh Penguins tiedottaa.

Pittsburgh Penguinsin ja San Jose Sharksin välisessä ottelussa oli tulevana yönä Suomen aikaa määrä jakaa Jaromir Jagr -bobbleheadeja eli figuureja, joilla on vartaloon nähden ylisuuri, keikkuva pää.

Niitä ei kuitenkaan saada peliin, koska figuurilasti oli varastettu sen jälkeen, kun se oli saapunut Kaliforniaan. Penguins sai tietää asiasta sen jälkeen, kun lähetys ei ollut tullut suunnitellusti sen haltuun.

– Olimme järkyttyneitä, että jouduimme rahtivarkauden uhriksi, ja teemme tutkinnassa tiivistä yhteistyötä paikallisten ja liittovaltion viranomaisten kanssa, Penguinsin liiketoimintajohtaja Kevin Acklin kommentoi.

– Vaikka tämä valitettava tapaus kasvattaa legendaa Jaromir Jagrista, joka on vieraana tämän illan ottelussa, odotamme faniemme kanssa tämän varkauden selvittämistä ja arvostettujen Jagr-bobbleheadien toimittamista niiden oikeisiin koteihin.

Paikan päälle otteluun saapuvat fanit pystyvät lunastamaan bobbleheadit myöhemmin. Noutopaikka ja noutopäivämäärät ilmoitetaan Penguinsin mukaan tuonnempana, kun figuurit on saatu turvallisesti paikannettua tai uudet vastaavat on valmistettu ja saatu jaettaviksi.

Näin Jaromir Jagr teki NHL-uransa ensimmäisen maalin Pittsburgh Penguinsin paidassa 0:56
Alku huimalle tarinalle – katso tästä, miten Jaromir Jagr teki NHL-uransa ensimmäisen maalin Pittsburgh Penguinsin paidassa.

Lue myös:

    Uusimmat