Kaisa Mäkäräisen kilpakumppani täräytti: intiimi tempaus Jaromir Jagrille

Jaromir Jagr arpoo vielä huiman jääkiekkouransa jatkamista: "Ongelmani on se, että painan liikaa" 0:50
Jaromir Jagr arpoo vielä huiman jääkiekkouransa jatkamista: "Ongelmani on se, että painan liikaa."

Entinen ampumahiihtotähti Gabriela Soukalova naureskeli lähettäneensä pikkuhousunsa lahjaksi jääkiekkolegenda Jaromir Jagrille.

Tapaus juontaa juurensa vuonna 2014 kilpailtuihin Sotshin olympialaisiin, joissa tshekkiläinen Soukalova saavutti uransa kolme olympiamitalia: hopeaa yhteislähdöstä ja sekaviestistä ja pronssia viestistä. Melko lähellä oli, että olympialaattoja olisi yksi enemmänkin.

Soukalova nimittäin sijoittui Sotshissa pikakilpailussa neljänneksi. Eroa kilpailun kolmoseen, Slovenian Teja Gregoriniin, kertyi 5,6 sekuntia.

Soukalovalta kysyttiin tuon kisan jälkeen, olisiko jostain ollut kaivettavissa aikaa omalle puolelle, siis olisiko hän voinut päästä maaliin hiukan nopeammin. 

Tähti ei jäänyt sanattomaksi.

– Ehkä olisin voinut päästä maaliin pari sekunnin tuhannesosaa nopeammin, jos olisin vetänyt alushousujani ylös hiukan vähemmän, Soukalova heitti tshekkimedialle.

Hän selvitti naurun kera, ettei halunnut huoltojoukkojen ja kisaa seuranneiden ihmisten näkevän hänen asustaan läpi. Hän teki näin kisan aikana paikoin suoristelutoimia.

Soppaansa pyöräytti tuolloin keitoksessa hivenen myös tshekkiläinen NHL-legenda Jaromir Jagr, joka kannusti Soukalovaa hiihtämään jatkossa nopeammin.

"Lähetin alushousut"

Soukalovasta on vastikään julkaistu dokumenttielokuva, jonka jäljiltä hän on ollut tshekkimedian haastateltavana. Tätä nykyä 34-vuotias Soukalova on samalla palannut alushousutapaukseensa ja veistellyt hilpeästi Jagriin liittyen.

– "Jardalla" oli juuri syntymäpäivä. Lähetin alushousut hänelle sanoen, etten tarvitse niitä enää. Ne eivät vain koskaan tavoittaneet häntä, en vieläkään tiedä, mihin ne hukkuivat, Soukalova virkkoi nauraen Bleskin mukaan.

Yhä jääkiekkoa Tshekissä omistamassaan Rytiri Kladnossa pelaava Jagr täytti 52 vuotta 15. helmikuuta.

"Ihmiset usein yllättyvät"

Dokumenttielokuvastaan ihmisten kanssa elokuvateatteriesityksen jälkeen keskustelemaan jäänyt Soukalova pääsi hymyilemään myös kommentoidessaan kohtaamisiaan.

– Ihmiset usein yllättyvät, kun tapaamme henkilökohtaisesti. He odottavat, että olisin vähän pöljä, joten jos he saavat selville, että olet vähemmän pöljä, olet voittanut.

Soukalovan tuore dokumentti oli Bleskin mukaan ensimmäisenä viikonloppunaan viidenneksi suosituin elokuvateattereissa näytetty filmi Tshekissä.

Soukalova oli ampumahiihtourallaan myös suomalaishuippu Kaisa Mäkäräisen kova kilpakumppani.

Lue myös:

    Uusimmat