Järjestä vuoden kuumimmat bileet – katso vinkit!

Suunnitteletko järjestäväsi ystävillesi juhlat? Älä turhaan stressaa juhlavalmisteluista! Julkkistapahtumia suunnitteleva Jes Gordon kertoi Cosmopolitanille helpot vinkit, joilla et voi epäonnistua.

Oletko kutsunut joukon ystäviä kotiisi, mutta juhlavalmistelut ovat vielä puolitiessä? Party Like a Rock Star -teoksen kirjoittaja ja julkkistapahtumien suunnittelija Jes Gordon neuvoo, miten järjestät kauden kuumimmat bileet.

Juomatarjoilu

Jos tarjoilet juhlissasi olutta, älä säilytä pulloja tai tölkkejä jääkaapissa. Muuten jääkaappiisi ei mahdu mitään muuta oluen lisäksi ja janoisten vieraidesi täytyy aina poistua keittiöön hakemaan lisää juotavaa.

Osta juhlia varten värikkäitä ämpäreitä ja täytä ne jääkuutioilla. Oluet pysyvät kylminä ja luot samalla hauskan sisustuselementin! Aseta ämpärit ympäri huonetta niin, että ihmisten on pakko liikkua olohuoneessa saadakseen juotavaa. Näin he tapaavat samalla myös uusia ihmisiä hakiessaan juomaa.

Hurmaa vuokaleivoksilla

Tarjoile juhlissasi kaikkien vieraiden lempijälkiruokaa, vuokaleivoksia. Tee helpolla reseptillä monia eri makuja, jotta jokainen vieras varmasti löytää lempimakunsa. Jos käytät useita eri aineksia, leivoksista tulee myös erivärisiä, eli ne näyttävät hurmaavilta tarjottimella.

Panosta valaistukseen

Oikea valaistus on avain onnistuneeseen biletunnelmaan. Käytä rohkeasti erivärisiä lamppuja! Esimerkiksi persikanväri luo lämpimän ja seksikkään tunnelman huoneeseen. Sininen valaistus puolestaan muuttaa olohuoneesi kaupungin muodikkaimmaksi yökerhoksi.

Koristele kukkasilla

Haluatko tuoda kotiisi juhlatunnelmaa kukilla? Räväytä ja ajattele isosti! Suuret ja runsasmuotoiset kukat vievät paljon tilaa, joten sinun ei tarvitse sijoittaa moniin eri kukkakimppuihin. Kokeile pioneja tai hortensioita pienissä kukkaruukuissa. Ne näyttävät paljon vaikuttavammilta kuin kymmenen pientä freesian kukkaa isossa vaasissa.

Käytä peilejä

Koristele kotiasi peileillä. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja hohdokkailta ja ovat superhalpoja. Asettele peilit esimerkiksi pöydän päätyihin. Näin pienikin olohuone vaikuttaa paljon isommalta, kuin mitä se todellisuudessa on.

Mieti illan ohjelmaa

Mikään ei nostata tunnelmaa yhtä hyvin kuin vanhat, klassiset pelit, kuten Alias ja Twister. Vieraasi eivät luultavasti ole pelanneet näitä pelejä lapsuusvuosiensa jälkeen, joten innostus ja naurunremakat ovat taattuja. Kukaan ei varmasti unohda juhliasi.

Tarjoa yksi erikoisdrinkki

Haluatko tarjota vieraillesi juotavaa, mutta budjettisi ei anna periksi? Jos tarjoat vain yhden drinkin jokaiselle, sinun ei tarvitse tuhlata rahaa useisiin eri juomiin. Kokeile esimerkiksi karpalomehua ja proseccoa, joka on samppanjaa halvempaa.

Loppuivatko istumapaikat?

Tuliko muutama ylimääräinen ihminen kuokkimaan juhliasi? Älä huolestu, vaikka kaikille ei riittäisikään penkkejä tai sohvatilaa. Tyynyt käyvät hyvin istuimiksi. Vieraillasi on varmasti mukava olla ja samalla luot bileisiisi hieman eksoottista tunnelmaa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Cosmopolitan.com

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja