Jari Kurri hyppää Jokerien päävalmentajaksi

Jokerit kohtaa tänään KHL:n vierasottelussaan Lokomotiv Jaroslavlin, ja vaihtopenkin takana päävalmentajan ominaisuudessa seisoo seuran puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

Jokerien oli alun perin määrä pelata keskiviikkona kotikaukalossaan Kunlun Red Staria vastaan, mutta kun tuo ottelu peruuntui vastustajan koronatartuntojen vuoksi, Jokerit pääsee torstain Lokomotiv-otteluun hieman tuoreemmilla jaloilla.

Myös Jokereissa on ollut viime viikkoina runsaasti koronatartuntoja, ja koko syksyn aikana tartuntoja on ollut kaikkiaan 22. Tartunnan saaneiden joukossa on ollut niin pelaajia kuin muita joukkueen ja seuran jäseniä.

Päävalmentaja Lauri Marjamäen vetämä valmennusryhmä on ollut tartuntojen vuoksi karanteenissa, ja heidän poissaolostaan johtuen Jokereissa on käynyt viime aikoina kiivaas valmentajaruletti. Viimeisin käänne tässä ruletissa on Kurrin toimiminen päävalmentajana torstain Lokomotiv-ottelussa.

Kurrin mukana vaihtopenkillä valmentajina ovat pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen sekä maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Markus Ketterer.



Lue myös:

    Uusimmat