Jokerien villi päävalmentajaruletti jatkuu – Eeli Tolvanen sivuun

Lauri Marjamäen ollessa sivussa Jokerien penkin takana nähdään nyt kolmas eri päävalmentaja kolmeen peliin. Koronaviruksen viime aikoina koettelema helsinkiläisseura kohtaa jääkiekon KHL:ssä tänään kotonaan Kunlun Red Starin.

Edellisessä pelissä Traktor Tsheljabinskia vastaan Jokerien päävalmentajan tehtäviä hoiti Ari-Pekka PajuluomaSitä edeltäneessä SKA Pietari -ottelussa Jokerien päävastuussa oli puolestaan U20-nuorten päävalmentaja Tero Määttä.

Nyt Pajuluoman jälkeen toinen apuvalmentaja ottaa hetkeksi Jokerien päävalmentajan tehtävät harteilleen, kun vuorossa on Pekka Kangasalusta. Valmennusryhmän ottelussa täydentävät Pajuluoma ja Tomi Mäki.

Jokerien kokoonpanoon palaavat hyökkääjät Jordan Schroeder sekä maailmanmestarit Antti Pihlström ja Veli-Matti Savinainen. Viime pelin jälkeen sivuun jäävät puolestaan Eeli Tolvanen, Henri Ikonen ja Aleksi Halme. Kokoonpanon ulkopuolella ovat yhä myös puolustajat Niklas Friman, Tommi Kivistö ja David Sklenicka sekä hyökkääjistä Julius Junttila.

Jokereilla on allaan kaksi tappiota, mutta Kunlunia vastaan sen tilasto on ollut aiemmin vahva. Jokerit on voittanut KHL:ssä Kunlunin historian saatossa seitsemän kertaa ja hävinnyt kiinalaisseuralle vain kerran.

Illan ottelu käynnistyy Hartwall Arenalla kello 18.30.

Jokerien kokoonpano Kunlun-ottelussa:

6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill (A)
25 Henrik Haapala – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
41 Antti Pihlström – 80 Saku Mäenalanen – 12 Marko Anttila (C)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas
36 Jakub Krejčík – 50 Viktor Lööv
7 Joonas Järvinen – 51 Alex Grant

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Lue myös:

    Uusimmat