Jani Wickholm: Läheiset pelastivat minut

Idolsin ensimmäiseltä tuotantokaudelta tähdeksi noussut Jani Wickholm kertoo, että pissa olisi saattanut nousta päähän ilman rakkaita ystäviä ja perhettä.

Juuri Jouluksi kotiin -joululevyn julkaisseella Janilla riittää kiireitä. Musiikin tekemisen lisäksi hänet valittiin kuntavaaleissa Töysän valtuustoon.

– En ole kuitenkaan humaltunut vallan kahvassa, Jani nauraa Viihdeuutisille.

– Minua pyydettiin ehdokkaaksi, joten ajattelin tarttua haasteeseen. Haluan on olla kotikuntani asukkaille hyödyksi, muusikko jatkaa.

Eduskuntaan mies ei ole kuitenkaan ajatellut pyrkiä vaan nauraa jo ajatuksellekin. Muusikko ei ole ehtinyt katsoa parhaillaan käynnissä olevaa Idols-kilpailua. Jani sijoittui toiseksi Idolsissa vuonna 2003.

– Nyt on ollut niin paljon kiireitä, etten ole ehtinyt. En missään nimessä kuitenkaan viittaa kintaalla formaatille, hän sanoo.

Toinen sija Idolsissa antoi Janille paljon, mutta vei myös veronsa. Median ja fanien yhtäkkinen kiinnostus sai miehen pään pyörälle. Onneksi läheiset pelastivat miehen ylpistymiseltä.

– Ei ole pissa noussut päähän. Siitä saan kiittää lähipiirini ihmisiä, jotka ovat pitäneet minusta kynsin ja hampain kiinni, Jani kiittelee.

Hän painottaa myös, ettei Idols-kisa ole helppo tie muusikoksi. Eikä elämä Idols-menestyksestä huolimatta ole pelkkää ruusuilla tanssimista ja glamouria.

– Formaatti toki helpottaa uraa, mutta suurimman mediakiinnostuksen ja ohjelman päätyttyä kaikki on täysin itsestä kiinni. En ajele limusiinilla ja elä luksuselämää. Ajan itse keikkabussiani, tankkaan ja huollan vehkeet, Jani sanoo.

Minkä musiikkikisan Jani voitti yläasteella ja mitä hän sai palkinnoksi? Katso Janin videohaastattelu tästä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat